TE KOOP: VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING 

  GROTE STEENWEG 146, HALLE-BOOIENHOVEN (ZOUTLEEUW)

€ 210.000

Omschrijving :
Deze volledig gerenoveerde woning in halfopen bebouwing bevindt zich in Halle-Booienhoven, een gehucht in Zoutleeuw op een 4-tal km van Sint-Truiden. De woning zelf werd mooi gerenoveerd en biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, zitkamer, eetkamer en keuken, berg- en wasruimte, toiletruimte en badkamer.

Eerste verdieping: 3 kamers en toiletruimte

Zolder: bergzolder

Kelder: bergkelder

Praktische ligging: langs de steenweg die Tienen met Sint-Truiden verbindt, op een 4-tal km van Sint-Truiden. Bushaltes vlakbij de woning.

 
 

bebouwing

Type: Half Open bebouwing
Renovatiejaar: 2019
Electriciteit: Coform

Grondoppervlakte: 120 m²
Woonoppervlakte: 123 m²
Oriëntatie: West

Indeling

Keuken: ja

Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
Toilet: 2
Berging: ja
Tuin: Neen
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 451 €

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: DRIE dubbel beglazing pvc
EPC: kWh / m² jaar
Unieke code:
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur met glaspartijen in mat glas bereikt men de ruime inkomhal, die meer dan voldoende plaats biedt voor een vestiaire. Een groot enkel raam naast de voordeur geeft uit aan straatkant. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een grote vierkante, grijze tegel die overal op het gelijkvloers terug te vinden is. 

Toiletruimte: links in de inkomhal leidt een open doorgang naar een eerste deur rechts tot de aparte toiletruimte met ophangtoilet en lavabo.

Zitkamer: een deur links in de hal leidt tot de ruime zitkamer, waar een grote raampartij uitgeeft aan straatkant.

Keuken en eetkamer: via de zitkamer bereikt men de open keuken en eetkamer, waar een groot raam in 3 delen uitgeeft op de omsloten binnenkoer. De keuken werd volledig ingericht: enkele wastafel met druipvlak, ingebouwde vaatwasmachine, koelkast met daarboven een combi-oven, vitrokeramische kookplaat en dampkap. Alle apparatuur is van het merk Siemens.

Badkamer: een deur rechts achteraan in de eetkamer leidt tot de badkamer, waar een hoger geplaatst raam uitgeeft op de binnenkoer en voor daglicht en verluchting zorgt. De badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel met grote berglade onderaan en een dubbele spiegelkast bovenaan, een ligbad en een instapdouche met rainshower. De vloer in de badkamer werd bekleed met dezelfde grijze tegel als in de leefruimte en de muur werd deels bekleed met een geassorteerde grijze tegel.  

Berg- en wasruimte: een deur links achteraan in de eetkamer leidt tot de berging, waar zich de elektriciteitskast bevindt, de hoogrendementsketel van Viessman en verder ook de nodige aansluitingen zijn voor wasmachine en droogkast.

Eerste verdieping:

Via de beuken trap in de hal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer werd bekleed met laminaat.

3 kamers: op de verdieping bevinden zich 3 kamers, waarvan 1 grote, een tweede iets kleiner en een derde die desgewenst ook kan ingericht worden tot dressing of tot bureau. Elke kamer beschikt over een enkele raampartij. De vloer in de kamers werd bekleed met laminaat.

Toiletruimte: met ophangtoilet. Ook hier werd de vloer bekleed met laminaat.

Kelder: in de leefruimte bevindt zich de deur naar de trap tot de kelder, die dient als berging.

Zolder:

Via een trapluik in één van de kamers op de verdieping bereikt men de zolder, die dienst doet als bergzolder.  

Binnenkoer:

Via een poortje langs de zijkant van de woning of via de dubbele raampartij in de eetkamer bereikt met de omsloten binnenkoer, die verder kan ingericht worden tot een gezellig terras.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in pvc met 3-dubbele beglazing

-       CV op aardgas, radiatoren met thermostatische kraan in alle kamer 

Conclusie:

Deze volledig gerenoveerde rijwoning in halfopen bebouwing is instapklaar, ze biedt mooie leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping. De ligging, langs de steenweg die Tienen met Sint-Truiden verbindt, zorgt voor een makkelijke bereikbaarheid, met bushaltes vlakbij de woning.