TE KOOP: MOOIE GEZINSWONING MET TUIN IN DOODLOPENDE STRAAT

GROOTVELDWEG 11, GEETBETS

€ 239.000

Omschrijving :

Deze alleenstaande gezinswoning met tuin bevindt zich in een rustige straat vlakbij de dorpskern van het landelijke Geetbets. De woning biedt mooie leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping. De achteraan gelegen tuin en het terras maken het geheel zeer aangenaam om wonen.

Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, keuken, badkamer en aparte toiletruimte, garage
Eerste verdieping: 3 slaapkamers
Zolderverdieping: bergzolder
Kelder: bergkelder
Terras en tuin: aangelegd terras, grasperk en aanplantingen.

Ligging: de woning bevindt zich in een rustige straat vlakbij de dorpskern van het landelijke Geetbets. Bushalte De Lijn op ong. 600m. 

De beschikbaarheid van deze gezinswoning is onderling overeen te komen.

 
 

bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1937
Grondoppervlakte: 716 m²
Woonoppervlakte: 135 m²
Oriëntatie: West

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
Toilet: 1
Berging: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 644 €

Technische info

Verwarming: mazout
Ramen: dubbel beglazing pvc
EPC: 423 kWh / m² jaar
Unieke code: 1979251
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal
: de inkomhal leidt rechtdoor tot de trap naar de bovenverdieping en links tot de woonkamer. De vloer in de hal is bekleed met de oorspronkelijke, in motief geplaatste mozaïektegels. Een raampartij boven de voordeur zorgt hier voor het nodige daglicht. 

Woon- en eetkamer: via de inkomhal komt men links in de woon- en eetkamer. In de woonkamer geeft een dubbele raampartij met rolluik uit aan straatkant. Via een open doorgang bereikt men vervolgens de eetkamer, waar een dubbele raampartij uitgeeft op het terras en vervolgens op de tuin achteraan de woning. De vloer in de woon- en eetkamer werd bekleed met dezelfde mooie mozaïektegels als in de inkomhal. Links in de eetkamer leidt een deur tot de keuken en rechts leidt een deur tot een inkomhal achteraan de woning en vervolgens tot de badkamer en het toilet op het gelijkvloers.

Keuken: vanuit de eetkamer bereikt de ruime, ingerichte keuken met dubbele wastafel met druipvlak, vaatwasmachine, 4-pits vitrokeramisch vuur en dampkap en verder veel praktische bergkasten. Een dubbel raam boven het aanrecht geeft uit aan de voorkant van de woning. Een bijkomend enkel raam en een buitendeur met glaspartij (en vliegendeur) geven uit op het terras achteraan de woning. De vloer in de keuken werd bekleed met een beigebruine tegel. Vanuit de keuken leidt een deur naar de garage.

Inkomhal achteraan de woning: via het terras bereikt men de inkomhal achteraan de woning, waar een deur met glaspartij voor het nodige daglicht zorgt. De vloer in deze inkomhal werd bekleed met een wit met grijs gevlamde keramische tegel. Van hieruit leiden deuren tot de eetkamer, het toilet en tot de badkamer.

Badkamer: de badkamer werd uitgerust met een instapdouche, een ligbad, een dubbel wastafelmeubel met opberglades onderaan, een centrale spiegel en een kolomkast. Sierradiator. Een hoger geplaatst dubbel raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer en de muren werden bekleed met wit met grijs gevlamde tegels.

Toiletruimte: de toiletruimte op het gelijkvloers is voorzien van een toilet en lavabo. De vloer en de muren werden tot op stahoogte bekleed met dezelfde tegels als in de badkamer.

Eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar een enkel raam dat uitgeeft op de tuin voor het nodige daglicht zorgt. De vloer in de nachthal werd bekleed met laminaat.

3 slaapkamers: de 2 grote slaapkamers - 1 aan straatkant en 1 aan tuinkant – beschikken elk over een dubbele raampartij en de vloer werd bekleed met laminaat. De derde, wat kleinere kamer heeft een enkel raam en de vloer werd hier bekleed met vinyl.

Zolderverdieping
De vaste trap leidt van de eerste verdieping naar het luik tot de zolderverdieping, die dezelfde oppervlakte beslaat en dient als bergzolder.

Terras en tuin
Via de oprit bereikt men het terras achteraan de woning, dat werd aangelegd met klinkers, en vervolgens de omheinde tuin, waarin grasperken en aanplantingen elkaar afwisselen.

Garage
De garage beschikt over een elektronisch bediende poort en biedt plaats aan één wagen en extra bergruimte. Van hieruit leidt een deur tot de keuken. Achteraan in de garage staat de mazoutketel. Twee dubbele raampartijen zorgen hier voor het nodige daglicht. Een zolderluik biedt toegang tot de vide boven de garage, die desgewenst ook ingericht kan worden tot extra kamers, bijvoorbeeld.  

Kelder:
Via de trap achteraan in de inkomhal bereikt men de kelderruimte, die voornamelijk dient als bergkelder.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-       Buitenschrijnwerk in PVC
-       CV op mazout met radiatoren in alle ruimtes

Conclusie:
Deze alleenstaande, instapklare gezinswoning in het landelijke Geetbets biedt aangename leefruimtes met veel natuurlijke lichtinval op het gelijkvloers en 3 mooie slaapkamers op de verdieping. Het terras achteraan de woning en de omheinde tuin maken het plaatje compleet.