IN OPTIE : KLEINE GEZINSWONING MET TUIN IN ROOSBEEK

Groenstraat 70, 3370 Roosbeek (Boutersem)

Omschrijving:

Deze deels te renoveren gezinswoning bevindt zich in een fijne woonwijk in Roosbeek, een deelgemeente van Boutersem. De woning biedt aangename, heldere leefruimtes op het gelijkvloers en 2 slaapkamers op de verdieping. Achteraan de woning is er plaats voor een zonneterras en ruime tuin.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, eet- en zitkamer, eetplaats, keuken, badkamer, toilet, kamer en veranda

Verdieping: 2 slaapkamers

Kelderverdieping: onder het voorste gedeelte van de woning

Oprit, garage en tuin

Ligging: in een woonwijk vlakbij het centrum van Roosbeek. Makkelijke bereikbaarheid: bushaltes op wandelafstand, op een 2-tal km van het station van Vertrijk en 4-tal km van de aansluiting met de E40 (Boutersem).

Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1949
Grondoppervlakte: 1054 m²
Woonoppervlakte: 116 m²
Oriëntatie: Zuid-Oost

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 2
Badkamer: ja
Toilet: 1
Berging/garage: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 718 €

Technische info

Verwarming: mazout
Ramen: enkel beglazing alu
EPC: 977 kWh / m² jaar
Unieke code: 2113577
Overstromingsgevoelig: mogelijks
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de ruime inkomhal biedt rechts toegang tot een kamer aan straatkant, rechtdoor tot de zit- en eetkamer en links tot de trappen naar de bovenverdieping en de kelder. De matte raampartij in de voordeur en een klein, hogergeplaatst raam zorgen hier voor het nodige daglicht. De vloer op het volledige gelijkvloers is bekleed met vinyl.

Eet- en zitkamer: rechtdoor in de inkomhal leidt een deur naar de eet- en zitkamer, waar 2 grote raampartijen uitgeven op de zij- en achterkant van de woning.

Kamer: via de inkomhal of via de zitkamer bereikt men een kamer vooraan de woning die momenteel dient als slaapkamer. De 2 raampartijen (met rolluiken) geven uit aan de voor- en zijkant van de woning.

Eetplaats: vanuit de eetkamer leidt een deur naar een eetplaats, waar een grote raampartij uitgeeft op de veranda naast de woning.

Keuken: via de eetplaats bereikt men vervolgens de functioneel ingerichte keuken, voorzien van een dubbele wastafel met druipvlak, elektrische kookplaat en dampkap, microgolfoven en ingebouwde ijskast. De muur boven het aanrecht in L-vorm is betegeld. De buitendeur in de keuken leidt naar de veranda naast de woning.

Veranda: via de deur met matte glaspartij in de keuken bereikt men de veranda naast de woning, met langs de ene kant een grote schuifraampartij en langs de andere een deur die tot een overdekt terras leidt. De vloer in de veranda werd betegeld.

Badkamer: vanuit de keuken leidt een laatste deur tot de badkamer, die voorzien is van een ligbad en een enkele lavabo met spiegelkastje. In de uiterste hoek is er een aparte nis voor het toilet. Verder zijn hier de nodige aansluitingen voor wasmachine- en droogkast. Een grote, matte raampartij met kiepraam geeft uit aan de zijkant van de woning en 2 kleine, hogergeplaatste kiepraampjes zorgen hier voor verluchting.

Eerste verdieping

Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping die naar de 2 slaapkamers leidt. De vloer in de nachthal en in de kamers op de verdieping is bekleed met vinyl.

2 slaapkamers: één grote slaapkamer met 2 raampartijen langs tuinkant en een tweede, wat kleinere kamer langs straatkant, met een enkele raampartij die uitgeeft aan de zijkant van de woning.

Kelderverdieping

De deur naar de kelderruimte onder het voorste gedeelte van de woning bevindt zich onderaan de trap naar de bovenverdieping. De kelder werd opgedeeld in 2 compartimenten.

Oprit, garage en tuin

De oprit leidt naast de woning tot aan de garage met kantelpoort. Vervolgens loopt een padje langs de garage voorbij de stallingen tot de moestuin en het grasperk erachter.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in aluminium, met rolluiken

-       CV op mazout

 Conclusie:

Deze te renoveren gezinswoning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 2 slaapkamers op de verdieping. Achteraan de woning is er plaats voor een aangenaam zonneterras en vervolgens een ruime tuin. De ligging, in een fijne woonwijk in Roosbeek, zorgt voor een makkelijke bereikbaarheid.