Geldenaaksebaan 1, 3001 Heverlee

€559.000

Omschrijving :
Dit opbrengstpand met 4 units bevindt zich op 300m van de ring rond Leuven ter hoogte van de Parkstraat. Het pand biedt een appartement met 1 slaapkamer en binnenkoer op het gelijkvloers, 2 appartementen met 1 slaapkamer op de bovenliggende verdiepingen, een grote garage en een appartement met 1 slaapkamer met terras boven de garage.

Omvattende:
Gelijkvloers: appartement met 1 slaapkamer met binnenkoer
Verdieping: appartement met 1 slaapkamer
Zolderverdieping: appartement met 1 slaapkamer
Boven de garage: appartement met 1 slaapkamer met terras
Garage: links van het pand

Ligging: het pand bevindt zich op 300m van de ring rond Leuven ter hoogte van de Parkstraat, met bushaltes vlakbij.

 
 

Bebouwing

Type: halfopen bebouwing
Grondoppervlakte: 300 m²
Woonoppervlakte: 150 m²
Oriëntatie: Oost

Indeling

Keuken: 4
Slaapkamers: 4
Badkamer: 2 en 2 douches
Toilet: 4
Kelder: nee
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 1.041,00€

Technische info

Overstromingsgevoelig: mogelijks
Vrij op: In onderling overleg
Verwarming: aardgas
Ramen: dubbele beglazing hout
EPC: 454 kWh/m² jaar
Unieke code: 1779760

 

INDELING

Appartement met 1 slaapkamer en binnenkoer op het gelijkvloers
Via de inkomhal bereikt men rechts de deur naar het recent vernieuwde appartement op het gelijkvloers, dat een bewoonbare oppervlakte heeft van 43m2. In de eerste kamer geeft een grote raampartij in 3 delen uit aan straatkant. De tweede kamer heeft een dubbel raam tot op de grond, dat uitgeeft op de binnenkoer achteraan het pand. Van de 2ekamer leidt een deur richting keuken, met links in de gang eerst de aparte toiletruimte en vervolgens de deur naar de badkamer met instapdouche. De keuken is uitgerust met een dubbele wastafel met druipvlak, een elektrisch kookvuur met dampkap, oven, ijskast en praktisch opbergkastjes. Het werkblad is bekleed met hardsteen. Het dubbele raam en de buitendeur in de keuken geven uit op de binnenkoer. De vloer in het appartement is bekleed met beige tegels, de vloer op de binnenkoer met klinkers. 

Appartement met 1 slaapkamer op de eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de deur naar het 2-kamer appartement op de eerste verdieping, dat een bewoonbare oppervlakte heeft van 32m2. De eerste kamer heeft 2 dubbele ramen die uitgeven aan straatkant en is voorzien van een volledig ingerichte keukenwand met dubbele wastafel, elektrisch kookvuur met oven en dampkap, koelkast, praktische bergkastjes en een eettafel. Het werkblad en de vloer voor de keukenwand zijn bekleed met donkergrijze hardsteen. Verder is de vloer bekleed met laminaat. De slaapkamer beschikt over een dubbel raam dat uitgeeft aan de achterkant van het pand. De aparte douchehoek in de slaapkamer is voorzien van een douchecabine en een lavabo met spiegel. De muur aan de lavabo is betegeld en de wanden van de douche zijn uit één stuk bekleed met marmeren platen. De vloer in de slaapkamer is bekleed met laminaat, behalve in de aparte toiletruimte. 

Appartement met 1 slaapkamer op de zolderverdieping
De trap in de inkomhal leidt tenslotte tot het 2-kamer appartement op de tweede verdieping, dat een bewoonbare oppervlakte heeft van 32m2. Qua afmetingen en inrichting gelijkt dit op het appartement op de eerste verdieping, maar het bevindt zich deels onder de dakhelling. De eerste kamer heeft 2 velux ramen – een groot en een klein – en een bijkomend raam dat uitgeeft langs de zijkant van het gebouw. Ook deze kamer is voorzien van een ingerichte keukenwand met dubbele wastafel, elektrisch kookvuur met oven en dampkap, koelkast, praktische bergkastjes en een eettafel. Het werkblad en de muur boven het werkblad zijn bekleed met hardsteen. Rechts in deze kamer bevindt zich een deur naar de aparte toiletruimte. Ook de slaapkamer beschikt over 2 velux ramen met verduisteringsschermen die uitgeven aan de achterkant van het pand. De douchehoek in de slaapkamer is voorzien van een douchecabine en een lavabo met spiegel. De vloer is overal bekleed met vinyl. 

Appartement met 1 slaapkamer en terras boven de garage
Via een padje langs de garage bereikt men de deur naar het appartement boven de garage, dat een bewoonbare oppervlakte heeft van 43m2. Rechts in de eerste ruimte zorgen een dubbel raam dat uitgeeft op het bijhorende terras, glasblokken rechts van de buitendeur, een dakkoepel en een raam ter hoogte van de keuken voor aangenaam daglicht. De ingerichte keukenwand is voorzien van een dubbele wastafel, elektrisch kookvuur met oven en dampkap, koelkast, praktische bergkastjes en een eettafel. Het werkblad is bekleed met hardsteen en de muur boven het werkblad is betegeld. De slaapkamer heeft een dubbel raam dat uitgeeft aan de voorkant van het pand. De badkamer is voorzien van een lavabo met spiegel, toilet en instapdouche. Een dakkoepel zorgt hier voor het nodige daglicht. De muur boven de lavabo en ook de muren in de douche zijn betegeld. De vloer in dit appartement is bekleed met plancher, in de badkamer met vinyl. 

Garage (49m2)
De oprit biedt plaats voor een wagen en leidt rechtstreeks tot de garagepoort. De nutsvoorzieningen komen toe in de garage en verder biedt de garage plaats aan de verwarmingsinstallatie, wasmachines, fietsen, etc. 

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Schrijnwerk in hout, dubbele beglazing
-      Parlofoon in 3 appartementen
-      CV op aardgas, calorimeters

Conclusie:
Dit opbrengstpand met 4 mooie woonunits werd door de huidige eigenaars gerenoveerd en is in goed onderhouden staat. In combinatie met de ligging, vlakbij de ring rond Leuven, vormt dit een interessante opbrengsteigendom.