MODERN GERENOVEERD APPARTEMENT

€ 850/m met € 50/m gemene lasten

Franz Schollaertstraat 36 bus 21, 3010 kessel-Lo

MOMENTEEL IN OPTIE !

 

 

 

Omschrijving:

Dit moderne appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een appartementsgebouw in Kessel-Lo. Het biedt een inkomhal met vestiaire, een aangename leefkamer, een volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en aparte toiletruimte. De extra bergruimte, de aparte garage en vooral de bijzonder gunstige ligging op ongeveer een kilometer van de ring rond en het station van Leuven, maken het plaatje compleet.

 

Dit mooie appartement is beschikbaar bij akte. 

 
 

Bebouwing

Type: gesloten bebouwing
Bouwjaar: 1976
Renovatie: 2013
Woonoppervlakte: 80 m²
Oriëntatie: Zuid
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 1054,00

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Garage: 1
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Ja

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  Dubbele beglazing
EPC:  171 Kwh / m²
Unieke code:  1278049
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Inkomhal: via de gemeenschappelijke traphal of lift bereikt men de deur van dit appartement op de tweede verdieping van het gebouw. Via de deur komt men in de inkomhal, die plaats biedt aan een ingebouwde vestiaire.

Woonkamer: via een schuifdeur in de inkomhal komt men in de mooie leefruimte, die plaats biedt aan een salon met ingebouwde sfeerhaard en eetkamer. De grote raampartijen langs 2 kanten van het gebouw zorgen hier voor een zeer aangename lichtinval. De vloer in het volledige appartement is een gietvloer in epoxy.

Keuken: in de woonkamer leidt een deur tot de moderne keuken, voorzien van alle mogelijke comfort: ovale wastafel, elektrische kookplaat en dampkap, ingebouwde oven en verder meer dan voldoende praktisch ingerichte bergruimte zodat alles binnen handbereik is. Een dubbel raam met store boven het aanrecht zorgt hier voor meer dan voldoende daglicht. De muur boven het aanrecht werd bekleed voor makkelijk onderhoud.

Een deur aan de andere kant van de woonkamer leidt tot de nachthal, die toegang geeft tot de andere ruimtes van dit mooie appartement.

Aparte toiletruimte met toilet. De wanden in de toiletruimte werd tot op stahoogte bekleed met een witte tegel.

Badkamer: een deur links in de nachthal geeft toegang tot de badkamer, die een ligbad biedt met glazen douchewand, een dubbele wastafel met opbergkasten onderaan en een spiegelkast bovenaan. De wanden in de badkamer werden betegeld met dezelfde mooie witte tegels als in de toiletruimte. De hoog geplaatste horizontale raampartijen zorgen hier voor meer dan voldoende licht en verluchting.

2 slaapkamers: via de nachthal bereikt men de slaapkamers, een master bedroom en een tweede kamer. Beide kamers beschikken over een dubbel raam met vliegenhor. Ook in de slaapkamers is de vloer een epoxy gietvloer, net zoals in de rest van het appartement.

Berging: in de kelder bevindt zich een aparte berging die bij het appartement hoort, met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en extra bergplaats.

Zolder: geïsoleerde zolderruimte, waarvan de helft aan het appartement toebehoord.

Garage: met kantelpoort, ruimte voor 1 wagen.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       CV op aardgas

-       Schrijnwerk in PVC met hoogrendementsglas. Vliegenhorren

Conclusie:

Dit mooie, moderne appartement met zijn aangename leefruimte, mooie keuken, 2 slaapkamers, badkamer en toiletruimte vormt een bijzonder aangename en uitnodigende woning. De ligging, op een steenworp van Leuven, maakt dat alle mogelijke faciliteiten ook makkelijk bereikbaar zijn.