VERKOCHT: MOOI APPARTEMENT IN RESIDENTIE "TER ELST" TE TIENEN

Elst 7 bus 7 , Tienen

 

Omschrijving:

het appartementsgebouw bevindt zich op een pleintje aan de rand van Tienen, vlakbij de aansluiting met de ring. Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping en biedt een mooie leefruimte met aansluitend een ingerichte keuken en twee kamers.

Ligging: op een pleintje in een doodlopend straatje aan de rand van de stad, vlakbij de aansluiting met de oostelijke ring rond Tienen.

Dit mooie appartement is momenteel verhuurd . 

 
 
 

Bebouwing

Type:  Appartement
Bouwjaar: 2013
Grondoppervlakte: 4613 m²
Woonoppervlakte:  65 m²
Oriëntatie: Zuid
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: 819 €

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Garage: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Technische info

Verwarming:  aardgas
Ramen:  dubbele beglazing
EPC:   119,68 kWh/m² jaar
Unieke code: 24107-G-2009/0007/EP13627/D02/SD0007
Overstromingsgevoelig:  ja

 

INDELING

Via de gemeenschappelijke trappenhal bereikt men de voordeur van dit appartement op de 2e verdieping. De inkomhal biedt plaats aan een vestiaire, geeft rechtdoor toegang tot de leefruimte en links tot de nachthal. De vloer in de inkomhal werd betegeld met een mooie donkergrijze tegel.

Leefruimte: open leefruimte met plaats voor een zithoek en eetkamer. De dubbele raampartij in de eetkamer geeft uit op het balkon en zorgt voor extra veel lichtinval. De vloer in de leefruimte werd bekleed met laminaat.

Keuken: de open keuken is volledig ingericht en biedt een wastafel met druipvlak, ingebouwde ijskast, vaatwas, 4-pits kookplaat, dampkap en combi-oven. De muur boven het aanrecht werd bekleed met witte tegels voor makkelijk onderhoud. Een enkel raam boven het aanrecht zorgt hier voor het nodige daglicht. De vloer in de keuken werd bekleed met dezelfde mooie donkergrijze tegel als in de inkomhal.

Berging: een deur in de leefruimte geeft toegang tot de berging, die ook dienst doet als technische ruimte en waar zich de nodige aansluitingen bevinden voor wasmachine en droogkast. Ook hier werd de vloer betegeld.

De inkomhal loopt over in de nachthal, waarlangs men het toilet, de slaapkamers en badkamer bereikt.

Twee kamers: het appartement beschikt over een grote en een kleinere slaapkamer die elk over een raampartij beschikken die uitgeeft op het centrale pleintje vooraan het gebouw. De vloer in de kamers werd bekleed met dezelfde laminaat als in de leefruimte. 

Toiletruimte: met ophangtoilet en lavabo. Ook hier werd de vloer betegeld met dezelfde grijze tegel als in de nachthal.

Badkamer: met ligbad, twee wastafels en een grote centrale spiegel bovenaan. Handkoekradiator. De muren in de badkamer werden over de volledige hoogte betegeld met een vierkante crèmekleurige tegel. De vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Garage: staanplaats in de gemeenschappelijke garage onder het gebouw.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Centrale verwarming op aardgas; radiatoren in elke ruimte

-       Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing

-       Centrale waterontharder

Conclusie:

Dit mooie appartement met zijn aangename leefruimte, open keuken en 2 slaapkamers vormt een uitnodigende woning die praktisch gelegen is, op een rustig pleintje vlakbij de aansluiting met de ring rond Tienen.