TE KOOP: MOOIE GEZINSWONING MET TUIN IN GEETBETS

Dullaerstraat 29, 3454 Geetbets (Rummen)

IN OPTIE

Omschrijving:

Deze mooie, instapklare gezinswoning bevindt zich in het landelijke Geetbets. De woning is voorzien van alle comfort, ze biedt heldere leefruimtes en een slaapkamer met badkamer op het gelijkvloers en 4 ruime kamers op de verdieping. Het achteraan gelegen terras en de volledig aangelegde tuin, zowel voor- als achteraan de woning, maken het geheel aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, eet- en zitkamer, keuken met eethoek, wasplaats, toilet, slaapkamer, badkamer en garage.

Verdieping: 4 ruime kamers, badkamer en toilet

Zolderverdieping: geïsoleerde bergzolder

Kelderverdieping: bereikbaar via de oprit achteraan, met extra garage en 5 grote ruimtes waaronder een technische ruimte

Oprit, terras en tuin: ruim terras, volledig aangelegde en mooi onderhouden tuin met vijver

Ligging: de woning bevindt in een zijstraat van de N716, die Sint-Truiden verbindt met Herk-de-Stad. Bushaltes op wandelafstand.

De beschikbaarheid van deze mooie gezinswoning is onderling overeen te komen

 
 

Bebouwing

Type: Open bebouwing
Bouwjaar: 1987
Grondoppervlakte: 2145 m²
Woonoppervlakte: 221 m²
Oriëntatie: West

garage : ja

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 5
Badkamer: 2
Toilet: 3
Berging: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 1576 €

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: dubbel Meranti
EPC: 310 kWh / m² jaar
Unieke code: 2184999
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de ruime inkomhal is centraal gelegen en biedt toegang tot alle ruimtes op het gelijkvloers en tot de trappen naar de boven- en kelderverdieping. De vloer op het volledige gelijkvloers is bekleed met een tegel in donkere aardetinten.   

Eet- en zitkamer: rechts in de inkomhal leidt een deur naar de ruime eetkamer met een open doorgang naar de zitkamer. In de wand tussen de 2 plaatsen werd een inbouwcassette op hout verwerkt. Verschillende raampartijen langs alle muren zorgen hier voor veel lichtinval. Vanuit de zithoek leidt een doorgang naar de keuken en naar een dubbele hoge raampartij die toegang geeft tot het terras.

Keuken met eethoek: via de inkomhal of via de zithoek bereikt men de open keuken met eethoek. De keuken met eiken frontpanelen is volledig uitgerust, met dubbele wastafel met druipvlak, vitrokeramische kookplaat en dampkap, ingebouwde friteuse, oven en vaatwasmachine. De muur boven het aanrecht is betegeld voor makkelijk onderhoud. Ook hier zorgen verschillende raampartijen voor aangenaam daglicht.

Wasplaats: vanuit de keuken leidt een deur naar een ruime wasplaats, waar zich de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden en een extra wastafel. De buitendeur met glaspartij leidt naar de tuin en ook van hieruit leidt een deur naar de inkomhal.

Toiletruimte: in de inkomhal leidt een deur tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van toilet en lavabo.

Slaapkamer: links in de inkomhal leidt een laatste deur tot de slaapkamer op het gelijkvloers, waar de vloer is bekleed met in motief geplaatste, massieve parket. Een grote raampartij in 3 delen zorgt hier voor daglicht. Een deur in de slaapkamer geeft rechtstreeks toegang tot de badkamer op het gelijkvloers.

Badkamer: via de inkomhal of via de slaapkamer bereikt men de badkamer, die voorzien is van een dubbele lavabo met spiegel bovenaan en kolomkasten links en rechts, ligbad, toilet en bidet. Een hogergeplaatst dubbel raam zorgt hier voor het nodige daglicht en verluchting. De vloer in de badkamer is bekleed met vasttapijt.  

Garage: via de oprit bereikt men de garage met houten kantelpoort, die plaats heeft voor één wagen. Verder biedt de garage extra bergruimte en plaats voor de verwarmingsketel. Een deur leidt van de garage weer naar de inkomhal. De vloer in de garage werd betegeld en 2 dubbele raampartijen zorgen ook hier voor het nodige daglicht.  

Eerste verdieping

Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar een dubbele raampartij voor daglicht zorgt. De vloer in de nachthal en in de kamers op de verdieping is bekleed met vinyl.

3 slaapkamers: langs één kant van de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, gedeeltelijk onder de dakhelling en elk voorzien van een dubbel raam. Aan de andere kant van de nachthal bevindt zich een derde grote kamer met een extra, kleinere open ruimte ernaast. In deze kleinere ruimte bevindt zich het trapluik naar de bergzolder.

Badkamer: tussen de eerste 2 slaapkamers in leidt een deur tot de badkamer op de verdieping, uitgerust met een douche, een enkele lavabo met spiegel, een dubbele kolomkast en een hogergeplaatst raam. Zowel de vloer als de muren in de badkamer zijn betegeld.

Toilet: vanuit de nachthal leidt een gang tot de toiletruimte op de verdieping, voorzien van een toilet. De vloer in de ruimte werd betegeld.

Zolderverdieping

Bergzolder.

Kelderverdieping

De oprijlaan langs de woning leidt tot achteraan, van waaruit men naar beneden tot aan de garagepoort van de kelder kan rijden. De woning werd volledig onderkelderd met een extra garage en 5 grote ruimtes waaronder 1 technische ruimte. Vanuit de kelder leidt een betonnen trap opnieuw tot de inkomhal.

Terras en tuin

Achteraan de woning bevindt zich het terras en vervolgens de volledig aangelegde en omheinde tuin, waarin grasperken worden afgewisseld met sierstruiken en bomen tot helemaal achteraan aan de vijver. 

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in merantihout met dubbele beglazing

-       CV op aardgas met radiatoren met thermostatische kranen in alle ruimtes

Conclusie:

Deze mooie, instapklare gezinswoning biedt aangename leefruimtes en een slaapkamer met badkamer op het gelijkvloers, 3 grote kamers op de verdieping en een volwaardige kelderverdieping met 6 ruimtes die bereikbaar is via een garagepoort. De woning bevindt zich in een woonwijk in een zijstraat van de N716 die Sint-Truiden verbindt met Herk-de-Stad.