Drogenhof 10A, 3210 Lubbeek

€ 294.000

KIJKDAG OP 26 OKTOBER VAN 13u30 TOT 15u00, afspraken voor 26 oktober zijn steeds mogelijk

Omschrijving :
Deze gezinswoning met hoge carport, achterliggende tuin en weiveld bevindt zich in Lubbeek, op een 2-tal km van de Leuvensesteenweg en op 2,5 km van het centrum van Lubbeek. De woning zelf beschikt over een aangename leefruimte op het gelijkvloers, 2 volledig afgewerkte kamers op de verdieping én ze biedt mooie uitbreidingsmogelijkheden.

Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, vestiaire, zit- en eetkamer, keuken, badkamer wasruimte
Eerste verdieping: 1 grote en 2 kleinere kamers, toekomstige badkamer en uitbreidingsmogelijkheden boven de carport
Bergkelder: 1 ruimte
Tuin: volledig omheinde tuin en achterliggende weide

Praktische ligging: woonwijk Drogenhof bevindt zich ongeveer halverwege tussen het centrum van Lubbeek en de Leuvensesteenweg. 

De beschikbaarheid van deze gezinswoning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type: gesloten bebouwing
Grondoppervlakte: 2288 m²
Woonoppervlakte: 223 m²
Oriëntatie: Noord-West

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 4
Badkamer: 1
Toilet: 1
kelder: ja
Tuin: ja
terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 713 €

Technische info

Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: In onderling overleg
Verwarming: aardgas
Ramen: dubbele beglazing PVC en hout
EPC: 287 kWh/m² jaar
Unieke code: 600154

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal
: via de voordeur bereikt men de inkomhal, die rechts toegang biedt tot de vestiaire en tot de massief houten trap naar de bovenverdieping. Links leidt een dubbele deur tot de zit- en eetkamer. Een raampartij naast de voordeur zorgt voor aangenaam daglicht en de vloer in de inkomhal is bekleed met een beigebruine, vierkante tegel. 
Zit- en eetkamer: via de dubbele deur in de inkomhal bereikt men de zit- en eetkamer. Links is er plaats voor een ruime zithoek bij de grote raampartij in 3 delen aan straatkant, en rechts is er plaats voor een eetkamer. De houtkachel in het midden staat onder een mooie sierschouw in natuursteen en zorgt voor aangename warmte in het tussenseizoen. De vloer in deze ruimte is bekleed met dezelfde keramische tegel als in de inkomhal. Van hieruit leidt een deur naar de keuken en een andere deur naar de badkamer op het gelijkvloers.
Keuken: via een deur in de eetkamer bereikt men de keuken, die rechts voorzien is van een wastafel met druipvlak en bergkasten onder- en bovenaan. Rechtdoor bevindt zich een elektrisch kookvuur met dampkap en extra bergkasten onder het werkblad. Een sierkachel op aardgas zorgt hier voor aangename warmte. In de keuken zijn er twee grote kiepramen, waarvan één uitkijkt op de tuin en een ander op de inrijlaan, bereikbaar via de buitendeur links in de keuken. Een doorgang rechts in de keuken leidt tot de was- en technische ruimte ernaast. Ook de vloer in de keuken is bekleed met een beigebruine tegel. 
Badkamer: een deur rechts in de eetkamer leidt tot een volledig vernieuwde badkamer met ruime instapdouche, dubbele lavabo met grote spiegel bovenaan en een hangtoilet. Zowel de vloer als de muren in deze badkamer zijn mooi betegeld.
Was- en technische ruimte: via de doorgang in de keuken bereikt men de was- en technische ruimte ernaast. Hier bevinden zich de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en de cv-installatie (aardgas). Een buitendeur geeft van hieruit rechtstreeks toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Via de massief houten trap in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping, waar de vloer is bekleed met laminaat.
2 slaapkamers: op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers aan straatkant, waarvan een grote slaapkamer met een raampartij in 3 delen en een kleinere voorzien van een dubbele raampartij. De vloer in de slaapkamers is bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthal op de verdieping. 
Toekomstige badkamer en extra kamer: rechts in de nachthal bevindt zich een grote ruimte voorzien voor een tweede badkamer. Een doorgang leidt van hieruit naar een extra kamer, met een hoger geplaatst horizontaal raam.
Uitbouwmogelijkheden: het is perfect mogelijk om een rechtstreekse doorgang te creëren naar de extra kamer zoals hierboven beschreven. Bijkomend is het ook mogelijk om extra kamers te creëren boven de carport, in een ruimte met dezelfde breedte als de carport en met de diepte van de zit- en eetkamer.  

Bergkelder:
Via een deur in de badkamer bereikt men een kelderruimte van ongeveer 4 bij 4 meter, die dient als bergruimte.  

Oprit en tuin:
Via de hoge garagepoort aan straatkant bereikt men de inrijlaan naast de woning die tot een tweede tuinpoort leidt. Van hieruit bereikt men de tuin en vervolgens de weide die zich achter de woning strekken.  

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing
-      CV op aardgas, radiatoren met thermostatische kranen

Conclusie:
Deze gezinswoning met achterliggende tuin en weiveld bevindt zich in Drogenhof, een woonwijk in Lubbeek op een 2-tal km van de Leuvensesteenweg en op 2,5 km van het centrum van Lubbeek. De woning beschikt over een aangename leefruimte op het gelijkvloers, 2 volledig afgewerkte kamers op de verdieping én ze biedt desgewenst mooie uitbreidingsmogelijkheden boven de hoge carport die naar de tuin leidt.