Diestsesteenweg 66, Tienen

Deze opbrengstwoning met een zeer gunstig rendement omvat 2 gerenoveerde appartementen en een ruime ingerichte dakstudio op een totale oppervlakte van 2a 57ca. 

2 instapklare, vernieuwde appartementen met elk 1 slaapkamer en terras  en een ruime dakstudio met kitchinette, hoogslaper en badkamer. Alle leefruimtes bevatten veel lichtinval. Het gebouw werd volledig aangepakt door een stukadoor, nieuwe ramen met dubbele beglazing, vernieuwde keukens, badkamers en nieuwe keramische vloertegels.

Via een gedeeltelijk overdekte doorgang zijn er 5 garageboxen beschikbaar, waarvan 1 dubbele garage/magazijn en 1 garagebox met uitbreidingsmogelijkheid dankzij achtergelegen tuintje. 1 garagebox is gelegen aan de straatkant. Gemeenschappelijk tuinterras met plaats voor tuintafel, BBQ en een mogelijkheid voor autowasplaats. 

Deze 3 entiteiten zijn volledig van elkaar gescheiden. De appartementen, studio en garages zijn reeds verhuurd. Zeer gunstige ligging op 900 m van centrum Tienen, alle faciliteiten op wandelafstand. Vlotte verbinding met E40.