VERKOCHT : ZEER MOOI GERENOVEERDE RIJWONING MET TUINTJE IN TIENEN

Diestsesteenweg 312, Tienen

Klein beschrijf mogelijk

 

Omschrijving:

deze rijwoning bevindt zich net buiten de stad Tienen en biedt de voordelen van de stad vlakbij en van een makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf werd mooi gerenoveerd en afgewerkt tot in het kleinste detail. Het achteraan gelegen zonneterras en omheinde tuintje maken het geheel bijzonder aangenaam om wonen.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, keuken, ruime woonkamer met zithoek en eetkamer. Toiletruimte. Berg- en wasruimte.

Eerste verdieping: 1 slaapkamer, badkamer met toilet.

Zolderverdieping: 1 grote slaapkamer

Tuin: terras en omheind tuintje

Praktische ligging: op ongeveer 1,5 km van de aansluiting met de ring rond Tienen, bushaltes op loopafstand. Deze mooie, volledig gerenoveerde rijwoning is instapklaar.

 
 
 

Bebouwing

Type:  Gesloten bebouwing
Renovatiejaar: 2014
Grondoppervlakte: 233 m²
Woonoppervlakte:  110 m²
Oriëntatie: Westen
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 556

Indeling

Keuken:  ingericht
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
WC: 2
Berging: Ja
Garage: Neen
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

 

Technische info

Verwarming:  Aardgas
Ramen:  dubbele beglazing PVC
EPC:  152 kWh/m² jaar
Unieke code: 1325697
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: met ruimte voor een vestiaire onder de trap die naar de bovenverdieping leidt. Van hieruit bereikt men links de open keuken aan straatkant.

De vloer op de volledige benedenverdieping werd bekleed met een grote, vierkante grijze tegel, wat voor een aangenaam gevoel van ruimte zorgt.

Keuken: via de inkomhal komt men in de vernieuwde open keuken die volledig werd ingericht, met dubbele wastafel met druiprek, vaatwas, inductiekookplaat en dampkap, oven en heteluchtoven. Het dubbele raam (met rolluik) geeft uit op de oprit vooraan de woning.

Woon- en eetkamer: de woonkamer bevindt zich aan de achterkant van de woning en biedt plaats voor een ruime zithoek en eetkamer. De grote raampartij in drie delen (met elektrisch bediend rolluik) beslaat bijna de volledige muur en zorgt hier voor veel aangenaam daglicht. Van hieruit kijkt men uit op het gezellige zonneterras en op het achterliggende omheinde tuintje.

Berging en wasruimte: een eerste deur rechts in de ruimte tussen de open keuken en de woonkamer leidt tot de berging, waar zich een extra wastafel bevindt en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder doet deze ruimte ook dienst als technische ruimte (nutsvoorzieningen).

Toiletruimte: een tweede deur rechts in de tussenruimte geeft toegang tot de toiletruimte op de benedenverdieping, met ophangtoilet en lavabo met opbergkastje onderaan.

Verdieping:

Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping. De vloer op de verdiepingen werd bekleed met laminaat.

Slaapkamer: aan tuinkant bevindt zich een grote slaapkamer. De dubbele raampartij met elektrisch bediend rolluik zorgt hier voor veel aangenaam daglicht.

Badkamer met toilet: de mooie badkamer biedt een dubbele lavabo met grote spiegel bovenaan en kastruimte onderaan, een extra kolomkast naast de lavabo’s, een instapdouche en een ophangtoilet. Het dubbele raam met rolluik geeft uit aan straatkant en biedt hier het nodige daglicht en verluchting. De muren van de badkamer werden over de ganse hoogte bekleed met een prachtige beige tegel.

Zolderverdieping:

De trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping die werd ingericht tot een grote slaapkamer. Het grote velux raam met elektrisch bediend rolluik geeft uit aan tuinkant. Ook hier werd de vloer bekleed met dezelfde mooie laminaat als op de eerste verdieping. In een hoek in de slaapkamer werd de technische ruimte voor de centrale verwarming volledig weggewerkt.

Terras – tuin:

Via de grote raampartij in de woonkamer bereikt men het terras en vervolgens het wat lager gelegen omheinde grasperk. De vloer van het terras werd bekleed met een grote grijze tegel. Tuinhuisje achteraan in de tuin.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing, rolgordijnen (deels elektrisch)

-       CV op aardgas

-       Waterontharder (Kinetico)

-       Parkeerplaats op de oprit vooraan de woning

Conclusie:

Deze rijwoning werd bijzonder mooi gerenoveerd en is zeer aangenaam om wonen door de ruimte die ze biedt en door de natuurlijke lichtinval in alle kamers. Het zonneterras en achterliggende tuintje maken het plaatje compleet. De ligging, net buiten de stad en op ongeveer 1,5km van de ring rond Tienen, zorgt bovendien voor een makkelijke bereikbaarheid.