TE KOOP: VAKANTIEHUIS IN BEHO (omgeving van Bastogne, Durbuy, Sankt Vith)

Deiffelt 9– 6672 Beho (Gouvy)

€ 590.000

Omschrijving: dit ruime vakantiehuis kan tot een 50-tal personen ontvangen en is gelegen in het landelijke gehucht Deiffelt in de deelgemeente Beho van Gouvy, een mooie wandel- en fietsstreek op de grens met de Duitstalige gemeenschap en het Groothertogdom Luxemburg. Het vakantiehuis biedt vele aangename en heldere ruimtes en beschikt over alle nodige voorzieningen voor een grote groep.

Dit vakantiehuis is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1956
Grondoppervlakte: 25a60ca
Woonoppervlakte: m2

Oriëntatie: Zuid-West

Renovatie: 2000


Indeling

Keukens: geïnstalleerd
aantal bedden: 50
Badkamers: 5
WC: 5
douches: 6
Tuin: ja
Terras: ja

Technische info

Verwarming: mazout
Ramen: dubbele beglazing, hout


Vrij op: In onderling overleg

 

INDELING
Dit verblijf bestaat uit 2 hoofdgebouwen die met elkaar in verbinding staan door de tussenruimte die als eetzaal en activiteitenruimte fungeert.

Centraal gedeelte: eetzaal en activiteitenruimte
De ruime eetzaal bevindt zich in het centrale gedeelte van het verblijf. Langs één kant reikt het plafond in de eetzaal tot onder het dakgebinte. De andere kant is in verandastijl, met een afhellend glazen dak en glaspartijen over de volledige breedte die uitgeven op het terras en de tuin. Van hieruit heeft men links en rechts toegang tot de 2 hoofdgebouwen.

Deelgebouw 1, aan de hoofdingang
Hal
: via de inkomhal heeft men onmiddellijk toegang tot de trap die naar de 5 slaapvertrekken van dit gedeelte van het verblijf leidt en tot de toilet- en doucheruimte.
Keuken: de keuken bevindt zich naast de eetzaal en werd uitgerust met de nodige bergkasten, twee wastafels met druipvlak, 2 koelkasten, 2 vaatwasmachines, een oven, een dubbele elektrische kookplaat en vervolgens een professioneel kookfornuis met bijhorende dampkap. 
Salon en bar: naast de keuken bevindt zich een groot en helder salon met open haard en een aparte ruimte voor de bar. Toiletten en douches: rechtdoor in de inkomhal leidt tot een aparte gang met 2 toiletten en 2 douches.

Verdieping deelgebouw 1
5 slaapkamers
: boven dit gedeelte van het verblijf bevinden zich 5 ruime en heldere slaapkamers met stapelbedden, waar in totaal een 25-tal personen kunnen logeren. Alle kamers beschikken over een lavabo en hangrekjes. 
Badkamer: een laatste deur in de nachthal op de verdieping leidt tot een badkamer, uitgerust met ligbad, lavabo en toilet. 

Deelgebouw 2
Hal
: langs de andere kant van de eet- en activiteitenruimte bereikt men opnieuw een hal, van waaruit een trap naar de bovenverdieping met slaapvertrekken leidt. Een deur in de hal geeft toegang tot een bergruimte. 
4 slaapkamers: de hal leidt vervolgens tot 4 heldere slaapkamers met stapelbedden voor telkens 3 personen. Elke kamer beschikt over een lavabo en hangrekjes.
Toiletten en douches: via de hal bereikt men een aparte gang met 2 toiletten en 2 douchekabines.
Jacuzzi: op het gelijkvloers is er een aparte ruimte met een ruime jacuzzi en aparte douchekabine.

Verdieping deelgebouw 2
Sauna
: via de trap bereikt men een eerste ruimte, voorzien van een douche, sauna en solarium.
Groot slaapvertrek: vervolgens leidt de trap tot een groot slaapvertrek dat werd opgedeeld in 3 delen, met in totaal plaats voor een 10-tal bedden. Ook hier werden lavabo’s en hangrekjes voorzien.
2 slaapkamers: aan het einde van het grote slaapvertrek leiden enkele treden tot nog eens 2 slaapkamers, voorzien van stapelbedden voor 3 personen per kamer, een lavabo en hangrekjes. 

Terras en tuin
Voor de veranda van de tussenruimte bevindt zich een groot terras met eetbanken, van waaruit men toegang heeft tot het grasplein en tot de speeltuigen.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Centrale verwarming op mazout, deels elektrisch
-      Schrijnwerk in hout, enkele beglazing

Conclusie: dit ruime vakantiehuis biedt vele aangename en heldere ruimtes en beschikt over alle voorzieningen voor een groep tot 50 personen. Het pand is gelegen in de mooie wandel- en fietsstreek in de omgeving van Bastogne, Durbuy en Sankt Vith, op de grens met de Duitstalige gemeenschap en het Groothertogdom Luxemburg.