TE KOOP: NIEUWBOUW GEZINSWONING IN HALF-OPEN BEBOUWING IN BEHO

 Deiffelt 1 G – 6672 Beho (Gouvy)

€ 157.000

Omschrijving: deze nieuwbouw gezinswoning in half-open bebouwing is gelegen in het landelijke gehucht Deiffelt in de deelgemeente Beho van Gouvy, dat zich op een 10-tal minuten van de grens met Luxemburg bevindt. De woning biedt aangename leefruimtes op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping. Het gaat om een winddichte ruwbouw die door de nieuwe eigenaars naar keuze kan ingericht en afgewerkt worden, al of niet in samenwerking met de aannemer. 

Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 2014
Grondoppervlakte: 2a06ca

Benutbare oppervlakte: 143m2
Oriëntatie: noord-west


Indeling

Keukens: ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
WC: 2
Garage: neen (car Port
Tuin: ja
Terras: ja

Technische info

Verwarming: mazout
Ramen: dubbele beglazing, PVC


Vrij op: In onderling overleg

 

Gelijkvloers
Inkomha
l: via de voordeur bereikt men de inkomhal met ruimte voor een vestiaire, van waaruit men toegang heeft tot de toiletruimte, tot de trap naar de verdiepingen, de keuken en de leefruimte. 
Woon- en eetkamer: de leefruimte biedt plaats aan een eetkamer en een gezellige zithoek. Een grote raampartij in 4 delen geeft uit op de tuin aan de achterkant van de woning en zorgt hier voor voldoende daglicht. 
Keuken: via de inkomhal of via de eetkamer bereikt men de keuken, waar een enkel raam is voorzien dat uitgeeft aan de zijkant van de woning. 
Bijkeuken: een doorgang in de keuken geeft toegang tot een praktische bijkeuken. Het raam in de bijkeuken geeft uit aan straatkant.
Toiletruimte: links in de inkomhal bevindt zich de toiletruimte van het gelijkvloers, voorzien voor een toilet en lavabo.

Verdieping 
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, die plaats biedt aan 3 mooie slaapkamers, waarvan 1 met aansluitende dressing, een badkamer en een aparte toiletruimte. 
Master bedroom annex dressing: de master bedroom is een ruime kamer met 3 raampartijen en een directe toegang tot de aangrenzende dressing.
Twee extra slaapkamers: ook de 2 andere slaapkamers hebben aangename afmetingen en beschikken elk over de nodige raampartijen.
Badkamer: de badkamer werd voorzien om plaats te bieden aan een ligbad, een instapdouche en een dubbele lavabo. Het raam in de badkamer geeft uit aan de zijkant van de woning.
Aparte toiletruimte: de toiletruimte op de verdieping is voorzien voor een toilet en lavabo.

Zolder
Bergzolder.

Kelder
Via de trap in de inkomhal bereikt men de kelder, die werd opgedeeld in 3 compartimenten waarvan één technische ruimte. 

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Half-open bebouwing, status winddichte ruwbouw 
-      Centrale verwarming op mazout
-      Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing

Conclusie:
Deze nieuwbouw gezinswoning in half-open bebouwing vormt een aangename en comfortabele gezinswoning die door de eerste eigenaars verder naar keuze kan ingericht en afgewerkt worden. Het gehucht Deiffelt (Beho) bevindt zich in een landelijke wandelomgeving, op een 10-tal minuten rijden van de Luxemburgse grens en van Sankt-Vith.