TE KOOP: 2 NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN BEHO (GOUVY)

Deiffelt 1, 6672 Beho (Gouvy)

€ 176.000 (appa 1) - € 179.000 (appa 2)

Omschrijving: deze 2 appartementen zijn gelegen in een straat aan de rand van het gehucht Deiffelt in de deelgemeente Beho van Gouvy, dat zich op een 10-tal minuten van de grens met Luxemburg bevindt. De 2 appartementen zijn gelijkaardig qua inrichting. Het appartement op de eerste verdieping biedt 2 slaapkamers en kan naar keuze afgewerkt worden. Het appartement op de tweede verdieping werd afgewerkt en biedt één slaapkamer met dressing en een ruim dakterras.

Deze appartementen zijn onmiddellijk beschikbaar.

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 2014
Grondoppervlakte: 26a18ca
Woonoppervlakte: 86,78 m2

Oriëntatie: Oost


Indeling

Keukens: geïnstalleerd
Slaapkamers: 1 en 2
Badkamers: 1
WC: 1
Berging: ja
parking: ja
Terras: ja

Technische info

Verwarming: mazout
Ramen: dubbele beglazing, hout
EPC: 188 KWh EP/M2.jaar

Cert. nr: F0510/82037/UAP3/2007/32
Vrij op: In onderling overleg

Schermafbeelding 2019-02-13 om 16.02.59.jpeg
 

INDELING
Via de voordeur bereikt men de gemeenschappelijke trappenhal en vervolgens de voordeuren van deze appartementen op de eerste en tweede verdieping.

Appartement 1 (77,06m2) op de eerste verdieping. De afwerking van dit appartement, gelijkaardig aan die van appartement 2, is in de prijs inbegrepen.
Inkomhal: de inkomhal geeft rechts toegang tot de woonkamer, rechtdoor tot de keuken en links tot de nachthal die naar de aparte toiletruimte, de berging, de badkamer en 2 slaapkamers van het appartement leidt. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een grote donkergrijze tegel die in alle ruimtes van het appartement terug te vinden is.
Woonkamer en open keuken: via de inkomhal bereikt men rechts de open leefruimte, die plaats biedt aan een eetkamer en een gezellige zithoek. Het dubbele raam in deze ruimte geeft uit op het omheinde terras achteraan het appartement. Twee bijkomende raampartijen zorgen hier voor meer dan voldoende lichtinval. Open keuken: ruimte voor een ingerichte keuken in L-vorm met een raampartij boven het aanrecht.
Toiletruimte: een eerste deur links in de nachthal geeft toegang tot de aparte toiletruimte, voorzien voor een toilet en lavabo.
Berging: een tweede deur in de nachthal geeft toegang tot een praktische bergplaats.
Badkamer: de badkamer is voorzien van een ligbad en kan verder naar keuze worden afgewerkt. Het raam met mat glas geeft uit aan de zijkant van het gebouw. De wanden werden over de volledige hoogte bekleed met witte, rechthoekige tegels.
2 slaapkamers: de laatste 2 deuren in de nachthal leiden tot de 2 slaapkamers van het appartement, die aangename afmetingen hebben en elk over een vierkant raam beschikken.

Appartement 2 (86,78m2) op de tweede verdieping
Inkomhal: de inkomhal geeft rechts toegang tot de woonkamer, rechtdoor tot de keuken en links tot de de nachthal die naar de aparte toiletruimte, de berging, de badkamer en de master bedroom met dressing leidt. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een grote donkergrijze tegel die in alle ruimtes van het appartement terug te vinden is.
Woonkamer: via de inkomhal bereikt men rechts de leefruimte, die plaats biedt aan een eetkamer en een gezellige zithoek. Het dubbele raam in de dakkapel geeft uit op het terras met balustrade achteraan het appartement. Bijkomende raampartijen zorgen hier voor meer dan voldoende lichtinval.
Open keuken: de open en volledig uitgeruste keuken werd bijzonder praktisch ingericht: wastafel met druipvlak, elektrische kookplaat en dampkap, oven, vaatwasmachine en ingebouwde koelkast. De raampartij boven het aanrecht in de keuken geeft uit aan de zijkant van het gebouw.
Dakterras: een deur in de woonkamer leidt tot een ruim dakterras met houten vloerbekleding, met balustrade.
Toiletruimte: een eerste deur links in de nachthal geeft toegang tot de toiletruimte van het gelijkvloers, voorzien van toilet en lavabo.
Berging: een tweede deur in nachthal geeft toegang tot een praktische bergplaats.
Badkamer: de badkamer is voorzien van een ligbad met douchewand, een dubbele lavabo met bergkasten onderaan en centrale spiegel bovenaan. Het raam met mat glas geeft uit aan de zijkant van het gebouw. De wanden werden over de volledige hoogte bekleed met witte, rechthoekige tegels.
Master bedroom en dressing: de laatste deur in de nachthal leidt tot de ruime master bedroom met een open doorgang naar de aangrenzende dressing. Twee veluxramen zorgen hier voor het nodige daglicht.
Zolder: geïsoleerde bergzolder

Bijzondere specificaties en aandachtspunten
- 2 parkeerplaatsen: bij elk appartement zijn 2 parkeerplaatsen voorzien, die bereikbaar zijn via de oprit.
- Berging in de gemeenschappelijke kelder: voor beide appartementen is een berging voorzien in de gemeenschappelijke kelderverdieping van het appartementsgebouw.
- Centrale verwarming op mazout, tellers per appartement voor de nutsvoorzieningen
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing

Conclusie:
Deze 2 appartementen vormen zeer aangename, uitnodigende en comfortabele woningen die door de eigenaars verder naar keuze kunnen ingericht en afgewerkt worden. Het pand is gelegen in een groene, rustige omgeving net aan de rand van het gehucht Deiffelt, op een 10-tal minuten rijden van de Luxemburgse grens en van Sankt-Vith. Een leuk weetje: voor maar 3€ rij je met de trein heen en terug naar Luxemburg stad.