WELDRA TE KOOP : RUSTIG GELEGEN INSTAPKLARE GEZINSWONING

Brugstraat 9, 3321 Outgaarden

€ 299.000

Omschrijving:
Deze gezinswoning met tuin bevindt zich in Outgaarden, een deelgemeente van het gezellige Hoegaarden. De woning zelf beschikt over aangename leefruimtes op het gelijkvloers en twee grote en een kleinere kamer op de verdieping. Het terras en de tuin achteraan de woning maken het plaatje compleet.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, woon- en eetkamer, keuken, toilet.

Eerste verdieping: 2 grote en 1 kleinere kamer, badkamer

Kelder: bergkelder

Zolderverdieping: bergzolder

Oprit, garage, terras en tuin

Ligging: in een rustige straat aan de rand van de dorpskern van Outgaarden. Bushaltes op wandelafstand. Aansluiting met de E40 Leuven - Brussel/Luik op een 3-tal km.

 
 

bebouwing

Type: Half open bebouwing
Bouwjaar: 1992
Grondoppervlakte: 692 m²
Woonoppervlakte: 150 m²
Oriëntatie: Noord-west

Nieuwe keuken van 2016

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 3
Badkamer: ja
Toilet: 1
Berging/garage: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 892 €

Technische info

Verwarming: cv mazout
Ramen: dubbel beglazing meranti hout
EPC: 355 kWh / m² jaar
Unieke code: 2101660
Overstromingsgevoelig: mogelijks
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur bereikt men de ruime inkomhal, met links de toegang tot de trap naar de bovenverdieping en tot het toilet. Rechts leidt een deur tot de woonkamer en rechtdoor leidt tot de keuken en tot de deur naar de kelder. De houten voordeur heeft een glaspartij bovenaan, wat voor aangenaam daglicht zorgt. De vloer in de inkomhal werd bekleed met een beige keramische tegel.

Woonkamer: de eerste deur rechts in de inkomhal leidt tot de woonkamer, met plaats voor een zithoek en eetkamer. Links in de woonkamer bevindt zich een inbouwcassette in de sierschouw. In de zithoek geven twee grote raampartijen uit aan straatkant en een bijkomende raampartij aan de zijkant van de woning. In de eetkamer geeft een dubbele schuifraampartij uit op het terras. De vloer in de woonkamer werd bekleed met een grote beige tegel.

Keuken: via een deur links in de eetkamer of via de inkomhal bereikt men de volledig uitgeruste keuken (Dovy), voorzien van een dubbele wastafel met druipvlak, ingebouwde vaatwasmachine, inductiekookplaat en dampkap, microgolfoven en oven. Het werkblad en ook de spatwand zijn volledig in graniet. Het grote raam boven het aanrecht kijkt uit op het terras en de tuin. Van hieruit leidt een buitendeur met glaspartij tot het terras. De vloer in de keuken werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Toiletruimte: een deur links in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van toilet en lavabo. Een klein, hoger geplaatst raam zorgt hier voor daglicht en verluchting. De vloer in deze ruimte werd bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Eerste verdieping

Via de massieve houten trap bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer werd bekleed met laminaat.

2 grote slaapkamers: de 2 grote slaapkamers, 1 aan straatkant en 1 aan tuinkant van de woning, beschikken elk over grote raampartijen. De vloer in de kamer aan tuinkant werd bekleed met laminaat, de vloer in de andere kamer werd bekleed met vinyl.

1 kleinere kamer: de kleinere kamer beschikt over een dubbel raam dat uitgeeft aan tuinkant. De vloer in deze kamer werd bekleed met vinyl.

Badkamer: een laatste deur in de nachthal leidt tot de badkamer, uitgerust met een enkele lavabo met spiegel, een ligbad met douchewand en een kolomkast. Het dubbele raam in de badkamer geeft uit aan straatkant. De vloer in de badkamer is betegeld en de wanden werden over de volledige hoogte bekleed met een grijze gemarmerde tegel met sierboord 

Zolderverdieping

Een trapluik in de nachthal op de eerste verdieping leidt tot de zolder, die zich over de volledige oppervlakte strekt en dient als bergzolder.

Kelder

Een deur onder de trap in de inkomhal leidt tot de houten trap naar de kelder, waar alle nutsvoorzieningen toekomen. In een eerste ruimte bevinden zich de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. In een tweede deel bevindt zich de cv (mazout), de boiler, de mazoutciterne en de waterverzachter. Verder biedt de kelder bijkomende praktische bergruimte. 

Terras en tuin: het deels overdekte terras is bereikbaar via de schuifraampartij in de eetkamer of via de buitendeur in de keuken. De vloer van het terras werd bekleed met een donkergrijze tegel. Vervolgens bereikt men het grasperk dat tot achteraan de tuin strekt en werd omboord met aanplantingen. De tuin werd volledig omheind.

Oprit en garage: de vrijstaande garage met kantelpoort is bereikbaar via de oprit rechts van de woning, die afgesloten wordt met een dubbele houten poort.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Verwarming op mazout, radiatoren met thermostatische kranen in alle kamers

-       Schrijnwerk in merantihout met dubbele beglazing

Conclusie:

Deze gezinswoning bevindt zich aan de rand van het dorpje Outgaarden, een deelgemeente van het gezellige Hoegaarden, op een 3-tal km van de aansluiting met de E40 richting Leuven en Brussel / Luik. De woning zelf beschikt over aangename leefruimtes op het gelijkvloers en twee grote en een kleinere kamer op de verdieping. Het terras en de volledig omheinde tuin achteraan de woning maken het plaatje compleet.