VERHUURD:  TOTAAL GERENOVEERDE RIJWONING MET TUIN EN GARAGE

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de inkomhal reikt tot achteraan de woning, met rechts eerst deuren met glaspartijen die toegang geven tot het salon en de eetkamer. Links in de inkomhal leidt de trap tot de eerste verdieping. Links achteraan bevindt zich de aparte toiletruimte van het gelijkvloers en een deur die naar de kelderverdieping leidt. De laatste deur in de inkomhal leidt tot de eethoek en keuken aan tuinkant.

Woonkamer: via de inkomhal komt men in de woonkamer met aan straatkant de zithoek en aansluitend de eetkamer. De hoge plafonds geven aan de woonkamer een heel open en warme indruk, de ramen aan straatkant zorgen voor voldoende lichtinval. De eetkamer biedt meer dan voldoende plaats voor een mooie eettafel en bijhorend meubilair.

Eethoek en keuken:

De eetkamer wordt gevolgd door een gezellige eethoek en de keuken. De schuiframen in de eethoek geven uit op het terras. De keuken werd functioneel ingericht met dubbele wasbak, elektrische kookplaat, oven, vaatwasmachine en ingebouwde ijskast. Het raam en de deur in de keuken geven uit op het terras en de achterliggende tuin.

Verdieping:

Bereikbaar via de trap met houten armleuning in de nachthal.

Slaapkamers:

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, één aan straatkant, één aan tuinkanten een kamer tussenin. De vloer in de slaapkamers werd bekleed met laminaat. De grote raampartijen zorgen hier voor voldoende daglicht.

Badkamer en toilet:

De badkamer biedt een dubbele lavabo met grote spiegel en 2 kolomkasten, een ligbad met douchescherm en een toilet. De muren en vloer in de badkamer werden betegeld voor makkelijk onderhoud. Een dubbel raam biedt hier het nodige daglicht en verluchting.

Kelder en garage:

De woning werd volledig onderkelderd. Garagegedeelte aan straatkant, wasruimte en veel bergruimte. De kelder is bereikbaar via een deur in de inkomhal, via de oprit en garagepoort aan straatkant en via de trap naast het terras. De nutsvoorzieningen komen aan in de kelder.  De garagepoort is elektrisch aangedreven met een afstandsbediening.

Terras – tuin:

Via de achterdeur in de keuken of via de schuifraam bereikt men eerst het terras en vervolgens het omheinde tuintje. Een trap naast het terras leidt tot de kelderruimte.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Ramen met dubbele beglazing in PVC

-       CV op aardgas

Conclusie:

Deze mooie, gunstig gelegen rijwoning is zeer aangenaam door de ruimte die ze biedt en door de natuurlijke lichtinval in alle kamers. De woning is totaal gerenoveerd.

EPC: 269 kWh /m2 - UC: 1938494. Gemeenschappelijke last: € geen