TE KOOP: PRESTIGIEUZE EIGENDOM IN VIELSALM - BARAQUE DE FRAITURE

Baraque 1, 6690 Vielsalm

Prijs op aanvraag

Omschrijving:

Deze prestigieuze woning bevindt zich te midden van een grote eigendom die het unieke natuurzicht biedt van het plateau van Baraque de Fraiture in de Belgische Ardennen. De woning zelf beschikt over maar liefst 1250m2 bewoonbare oppervlakte die zeer kwaliteitsvol en met zorg werd ingericht en die ook perfect kan bestemd worden voor andere activiteiten.

Omvattende:

Gelijkvloers: majestueuze inkomhal, bureau, keuken, eetkamer, vestiaire, salon en studio met bijkamer, badkamer en toiletruimte.

Eerste verdieping: 2 appartementen, studio met 2 kamers en badkamer.

Tweede verdieping: 8 slaapkamers, 2 badkamers, bergkamer.

Benedenverdieping: inkomhal, studio, dienstkeuken, 3 garages, technische ruimte, wasruimte met 2 douches en toilet.

Park: 18 ha.

Ligging:

Deze prestigieuze woning bevindt zich in een eigendom van 20 hectare en biedt rondom rond het unieke natuurzicht van het plateau van Baraque de Fraiture in de Belgische Ardennen. 

De beschikbaarheidsdatum is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1978
Grondoppervlakte: 18 ha
Woonoppervlakte: 1250 m2

Oriëntatie: zuidelijk


Indeling

Keukens:  geïnstalleerd
Slaapkamers: 12
Badkamers: 7
WC: 6
Garage: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Technische info

Verwarming: Vloerverwarming
Ramen: dubbele beglazing
EPC: 153 KWh EP/M2.jaar
Emissie: 39 kg éqCO2/m2.jaar
UC: 20150628000566
Vrij op: In onderling overleg

 

INDELING

Gelijkvloers

Via de dubbele voordeur bereikt men de grootse, heldere inkomhal, waar een massief houten trap naar het balkon op de bovenverdieping onmiddellijk opvalt. De inkomhal geeft rechts toegang tot de bureauruimte, waar grote raampartijen uitgeven aan de voorkant van het gebouw. Rechtdoor in de inkomhal leidt een glazen deur naar een grote eetkamer met open haard en daarnaast een volledig ingerichte keuken. Links in de inkomhal bevinden zich de toegangen tot een apart salon en tot een studio met 2 kamers, een toiletruimte en een badkamer.

Eerste verdieping

Via de massieve houten trap in de inkomhal bereikt men het balkon op de eerste verdieping van de woning. Rechts leidt naar een eerste appartement met woonkamer, 2 slaapkamers, toiletruimte en badkamer. Een volgende deur op het balkon leidt tot een studio met 2 kamers en een badkamer. Naast de deur naar de trappenhal, die alle verdiepingen van de woning bedient, bevindt zich een extra badkamer. Een laatste deur links op het balkon leidt tot een tweede appartement met een grote woonkamer, volledig ingerichte keuken, aparte toiletruimte en badkamer. In de woonkamer leidt een trap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping

De tweede verdieping van deze woning biedt 8 kamers die naar wens kunnen worden ingericht, een zolderkamer, 2 badkamers en een aparte toiletruimte.

Kelderverdieping

De benedenverdieping biedt een aparte inkomhal met vestiaire. Links en rechts van de inkomhal achteraan de woning bevinden zich 3 garagepoorten met glaspartijen. Een eerste garage laat toe om makkelijk 2 wagens achter elkaar te plaatsen. De 2 andere garages bieden elk plaats aan één wagen. Verder zijn er op de benedenverdieping een volledig ingerichte dienstkeuken, een studio, 3 bergruimtes, een technische ruimte en een ruimte met een toilet en 2 douchecellen.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Buitenschrijnwerk in hout met dubbele beglazing

-       Aparte trappenhal die naar alle verdiepingen van de woning leidt

-       Vloerbekleding: marmer, natuursteen, massieve parket

-       Verwarming met warmtepomp, vloerverwarming

-       Goed geïsoleerde woning

Conclusie:

Deze prestigieuze woning bevindt zich in een eigendom van 18 ha en biedt het unieke 360° natuurzicht van het plateau van Baraque de Fraiture in de Belgische Ardennen. De woning zelf beschikt over maar liefst 1250m2 bewoonbare oppervlakte die zeer kwaliteitsvol en met zorg werd ingericht en ook naar wens kan bestemd worden voor andere activiteiten.