TE KOOP : GEZINSWONING MET TUIN IN ATTENHOVEN

Attenhovenstraat 133, 3404 Attenhoven (Landen)

€ 219.000

Omschrijving:

Deze grotendeels gerenoveerde woning bevindt zich in Attenhoven, een deelgemeente van Landen. De woning biedt aangename en heldere leefruimtes op het gelijkvloers en 2 ruime slaapkamers op de verdieping. Achteraan de woning is er een veranda, een terras en een omheinde tuin.  

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, keuken met eetplaats, zit- en eetkamer, veranda, wasplaats, technische ruimte en toiletruimte.

Verdieping: 2 ruime kamers, 2 nachthallen en toilet

Kelder: 1 compartiment

Terras en tuin: terras, omheinde tuin met gras en bomen, tuinhuis

Ligging: de woning bevindt zich op de verbindingsweg tussen Attenhoven en Landen. Bushaltes vlakbij, het station van Landen op een 2-tal km en de aansluiting met de E40 Brussel/Luik op een 7-tal km.

Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

bebouwing

Type: gelsoten bebouwing
Bouwjaar: 1918
Grondoppervlakte: 524 m²
Woonoppervlakte: 170 m²
Oriëntatie: Noord-West

Indeling

Keuken: ja
Slaapkamers: 2
Badkamer: ja
Toilet: 2
Berging: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 377 €

Technische info

Verwarming: cv hoogrendement aardgas
Ramen: beglazing pvc en alu
EPC: 269 kWh / m² jaar
Unieke code: 2079048
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers

Inkomhal: de brede, ruime inkomhal biedt meer dan voldoende plaats voor een vestiaire en is bijzonder helder dankzij de matte raampartijen in en rond de voordeur. De vloer in de hal is betegeld met een grote beige tegel die tot in de keuken is doorgetrokken, wat een aangenaam gevoel van ruimte geeft.  

Toiletruimte: de eerste deur links in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van toilet en lavabo. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.

Keuken met eetplaats: een open doorgang leidt van de inkomhal tot de volledig ingerichte keuken, waar een grote dakkoepel voor veel aangenaam daglicht zorgt. Centraal in de keuken staat het eiland met wastafel en vaatwasmachine, met in het verlengde een lange eettafel in gelamineerd hout. De wand links in de keuken werd volledig ingericht met een 5-pits gasvuur, dampkap, oven en verder veel praktische keukenkasten en –lades boven en onder het werkblad. Achteraan in de keuken leidt een dubbele schuifraampartij tot de veranda en vervolgens tot de tuin.

Veranda: via een dubbele houten schuifraampartij in de keuken bereikt men de veranda achteraan de woning, van waaruit opnieuw een schuifraampartij tot het terras en de tuin leidt. Het dak in de veranda is bedekt met doorzichtige panelen. 

Eet- en zitkamer: een open doorgang in de keuken leidt tot de eet- en zitkamer, waar een dubbele raampartij (met rolluik) en een bijkomend hoog raam in mat glas uitgeeft aan straatkant. In de eerste kamer zorgt een houtkachel voor bijkomende warmte in het tussenseizoen. De vloer is hier bekleed met de oorspronkelijke, gekleurde tegels in groene, gele en rode tinten.

Tussenhal: rechts in de keuken leidt een open doorgang naar een tussenhal, waar een houten trap naar de bovenverdieping leidt en een open doorgang tot de wasplaats. Ook hier is de vloer bekleed met de oorspronkelijke tegels in groene, gele en rode tinten.

Wasplaats: vanuit de tussenhal leidt een open doorgang tot een ruime wasplaats, waar een hogergeplaatst raam uitgeeft op de keuken. De vloer in deze ruimte is bekleed met een wit gemarmerde tegel.

Technische ruimte en douche: achteraan in de wasplaats leidt een doorgang tot een ruimte waar zich de verwarmingsketel bevindt, met langs de andere kant een instapdouche. Ook hier zijn de vloer en de muren langs de kant van de douche betegeld.

Verdieping

De bovenverdieping is bereikbaar via de houten trap in de inkomhal of via de trap in de tussenhal naast de keuken. 

Nachthal boven de inkomhal: de nachthal op de verdieping is nog verder af te werken en zou perfect plaats kunnen bieden aan een bureau bijvoorbeeld, vlakbij de raampartij die uitgeeft aan straatkant. Langs de andere kant van de nachthal geeft een enkele raampartij uit op de tuin.

2 slaapkamers: een deur in de nachthal boven de inkomhal leidt tot 2 aansluitende slaapkamers, waarvan die aan straatkant beschikt over 2 enkele raampartijen en de andere slaapkamer over een enkele raampartij die uitgeeft aan tuinkant. Het is ook perfect mogelijk om vanuit de nachthal een bijkomende deuropening te maken naar de slaapkamer aan straatkant. De vloer in beide kamers werd bekleed met laminaat.

Nachthal boven de tussenhal: vanuit de slaapkamer bereikt men opnieuw een nachthal, die zich boven de tussenhal op het gelijkvloers bevindt en van waaruit een houten trap naar beneden leidt. De raampartij in deze nachthal geeft uit aan tuinkant en ook hier is de vloer bekleed met laminaat. 

Kamer met toilet: een laatste kamer op de verdieping beschikt over een toilet. Het dubbele raam geeft uit aan tuinkant en ook hier werd de vloer bekleed met laminaat.

Kelder:

Een deur in de wasplaats leidt tot de trap naar de kelder, die bestaat uit een gang en een groot keldercompartiment.  

Terras en tuin

Via de schuifraampartij in de veranda bereikt men eerst het verharde terras en vervolgens het padje dat naar het tuinhuis en de tuin leidt. Het eerste deel van de tuin is omheind met houten panelen. 

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Schrijnwerk deels in aluminium, deels in PVC

-       CV op aardgas

Conclusie:

Deze grotendeels gerenoveerde woning in Attenhoven biedt aangename en heldere leefruimtes op het gelijkvloers en 2 ruime slaapkamers op de verdieping, met mogelijkheid tot uitbreiding. Achteraan de woning is er een veranda, een terras en een omheinde tuin.