VERKOCHT: VERZORGDE GEZINSWONING MET TUIN

Atletiekstraat 30, 2620 Hemiksem

€ 329.000

 

Omschrijving:

Deze bel etage woning in halfopen bebouwing bevindt zich aan de rand van het centrum van Hemiksem en biedt de voordelen van het centrum vlakbij en van een makkelijke bereikbaarheid. De woning biedt aangename leefruimtes en 3 slaapkamers op de verdieping. Het achteraan gelegen terras en de omheinde tuin maken het geheel zeer aangenaam om wonen. 

Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, garage 
Eerste verdieping: woon- en eetkamer, veranda, aparte toiletruimte
Tweede verdieping: 3 kamers en badkamer 
Tuin: terras, omheinde tuin met tuinhuis en werkruimte

Praktische ligging: in een woonwijk aan de rand van het centrum van Hemiksem, op wandelafstand van het station en met bushaltes van De Lijn en de waterbus vlakbij.

De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.

 
 

Bebouwing

Type:  Half open bebouwing
Bouwjaar: 1969
Grondoppervlakte:  400 m²
Woonoppervlakte:  134 m²
Oriëntatie: West

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 2
garage: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: ja
Kadastraal inkomen: 649 €

Technische info

Verwarming:  mazout
Ramen: dubbel beglazing pvc
EPC: 464  kWh/m² jaar
Unieke code: 2098312
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal:
via de inkomhal bereikt men rechtdoor de trap die naar de verdiepingen leidt en links bevindt zich de deur naar de garage op het gelijkvloers. De vloer in de inkomhal werd betegeld met roestbruine vierkante tegels.

Garage met wasplaats en technische ruimte: via de elektrisch bediende garagepoort (pvc) aan straatkant bereikt men de garage, die plaats biedt aan 2 wagens. De vloer in de garage werd bekleed met mozaïektegels. Een eerste deur in de garage leidt tot de inkomhal. Een volgende deur geeft toegang tot de wasruimte, waar de vloer werd bekleed met cementtegels. In een aparte hoek in deze ruimte bevindt zich de CV-ketel (mazout). Een laatste ruimte in de garage beschikt over een hoge wandkast met schuifdeuren, de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een extra wastafel. De grote raampartijen (pvc) en de houten deur achteraan in de garage geven rechtstreeks toegang tot het terras en de mooie tuin achteraan de woning. 

Eerste verdieping
Via de houten trap in de inkomhal bereikt men de hal op de eerste verdieping, waar plaats is voor een aparte vestiairehoek. Een hoger geplaatst raam zorgt hier voor het nodige daglicht. De vloer op de verdieping werd bekleed met een vierkante, beige keramische tegel.

Toiletruimte: een harmonicadeur in de hal op de verdieping leidt tot de aparte toiletruimte met toilet en lavabo. Hier bevindt zich ook de boiler. De vloer in het toilet werd betegeld met dezelfde tegel als in de hal en de wanden werden bekleed met een geassorteerde tegel. Een dagraam zorgt ook hier voor het nodige daglicht en verluchting.

Woon- en eetkamer: een dubbele deur met glaspartijen in de hal op de verdieping leidt tot de woon- en eetkamer. De mooie zithoek beschikt over een open haard en de 3-voudige raampartijen hier geven uit aan straatkant. De 3-voudige raampartijen in de eetkamer geven dan weer uit op de mooie veranda aan tuinkant. De vloer in de woonkamer werd bekleed met dezelfde crèmekleurige tegel als in de hal op de verdieping.

Keuken: via de eetkamer bereikt men de volledig ingerichte keuken in L-vorm met dubbele wastafel met druipvlak, 4-pits keramische kookplaat, dampkap, ingebouwde ijskast en verder veel praktische bergruimte. De muren boven het aanrecht werden betegeld voor makkelijk onderhoud. De vloer in de keuken werd bekleed met dezelfde tegel als in de woonkamer. Een deur in de keuken leidt vervolgens tot de veranda achteraan de woning. 

Veranda: via de keuken loopt men in de mooie veranda (PVC) die zich over de volledige breedte van de woning strekt en uitkijkt op de tuin. De vloer in de veranda werd bekleed met een bruine rechthoekige tegel. 

Tweede verdieping
De houten trap in de hal leidt vervolgens tot de nachthal op de tweede verdieping. In de trappenhal tussen de 2 verdiepingen zorgt een dubbel dagraam voor extra lichtinval.

3 slaapkamers: op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 grote en een iets kleinere kamer die momenteel dienst doet als bureauruimte. Elke kamer beschikt over grote raampartijen met vliegenhorren. De vloer in de nachthal en in de slaapkamers werd bekleed met vinyl.

Badkamer: de badkamer beschikt over een zitbad/douche met douchepanelen, een enkele lavabo met lavabomeubel en een toilet. Het raam in de badkamer geeft uit aan straatkant. Zowel de vloer als de wanden werden hier betegeld. 

Terras – tuin:
Via de achterdeur in de garage of via het pad langs de zijkant van de woning bereikt men het terras en de mooi aangelegde en volledig omheinde tuin achteraan de woning. Het zonneterras langs de woning werd aangelegd met tegels. Vervolgens bereikt men het grasperk, dat werd omboord met aanplantingen en dat tot het tuinhuis achteraan in de tuin leidt. Achter het tuinhuis bevindt zich nog een extra werkruimte.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Ramen in pvc met dubbele beglazing, met vliegenramen. Voor- en achterdeur in hout.
-      CV op mazout

Conclusie:
Deze bel etage woning is zeer aangenaam om wonen door de ruimte die ze biedt en door de natuurlijke lichtinval in alle kamers. De veranda op de eerste verdieping, het zonneterras en de mooie achterliggende tuin maken het plaatje compleet. De ligging, net buiten het centrum en op wandelafstand van het openbaar vervoer, zorgt bovendien voor een makkelijke bereikbaarheid.