TE KOOP:  ERKENDE ASSISTENTIE WONINGEN TE BOUTERSEM

€ 220.000 voor een 75 m² appartement

Stationsstraat (81) , Boutersem

koop als eigenaar en blijf eigenaar, ook na 99 jaar !

OP ZOEK NAAR EEN SFEER VAN RUST, COMFORT, ONTSPANNING EN GEMOEDRUST ?
Dan is een assistentiewoning te Boutersem misschien iets voor u?
Het blijft, ook op latere leeftijd, een gekoesterde droom zelfstandig en onafhankelijk te kunnen wonen.
In Residentie Keyseryk leeft en woont u in alle vrijheid, maar hebt u de zekerheid dat er altijd hulp is, precies wanneer u die nodig heeft. Wij plaatsen uw veiligheid centraal!

 

Omschrijving:

Voor zelfstandig wonen in een ruim, comfortabel appartement met dienstverlening kan u terecht in één van onze mooie assistentie woningen in residentie Keyseryk.

Deze 26 erkende assistentiewoningen zijn gelegen op de gemeentelijke site langs de Stationsstraat in Boutersem, waarvan er nog 6 beschikbaar zijn, met een oppervlakte van 75 m² .

De flats zijn afgewerkt met duurzame kwaliteitsvolle materialen. De indeling van de privatieve woongedeelten is goed doordacht en garanderen een intens wooncomfort. Comfortabel en veilig wonen vormen het uitgangspunt. De flats zijn aangepast en voorzien van een woonkamer met eethoek, zithoek met telefoon, internet en TV aansluiting, volwaardige keuken (dampkap, kookplaat , vaatwasser, koelkast en oven), inbouwkasten, berging met aansluiting voor wasmachine, badkamer (douche, toilet, lavabo), 1 slaapkamer, terras en oproepsysteem bij nood voor onmiddellijke interventie indien nodig.

Residentie Keyseryk is speciaal voorzien voor mobiele, zelfstandige senioren die een verhoogde mate van comfort, geborgenheid, en dienstverlening wensen, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van privacy en zelfstandigheid.

De realisatie van dit project is in handen van projectontwikkelaar De Maalder, omwille van zijn zorgsysteem, project met voorzieningen in zijn omgeving en zijn architectuur.

De wettelijke verplichte diensten worden geleverd door de beheersinstantie “Asist Zorg”

Een assistentiewoning kopen als investering? Dat kan uiteraard ook. U betaalt slechts 12% BTW op de constructiewaarde en 10% op het grondaandeel. Bovendien komt de jaarlijkse onroerende voorheffing te vervallen.

Indien u graag een vrijblijvende persoonlijke uiteenzetting wenst over wat residentie Keyseryk u kan bieden, komen wij steeds graag langs na een gemaakte afspraak.

 
 
 

Click hier voor meer informatie

 

Bebouwing

Type: Appartement
Bouwjaar: 2019

Woonoppervlakte: 75 m²
Oriëntatie: Noord
Vrij bij oplevering
 

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 1
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Terras: Ja
 

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: Parkgebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Ja

Technische info

Verwarming:  Warmtepomp
Ramen:  dubbel beglazing
E pijl:  max 50
K pijl:  36
Overstromingsgevoelig: ja

 

Informatie over de flats: Volwaardige keuken, Inbouwkasten aanwezig, Aansluiting wasmachine, Telefoonaansluiting, Internetaansluiting, Roken toegelaten op eigen serviceflat     Oppervlakte 1-persoons flats: 75m²-128m²           

Diensten: Traiteursdienst (uitbesteed), Onthaalbrochure, Lichaamsverzorging (manicure/pedicure,...tegen betaling), Klusjesdienst (betalend), Boodschappendienst (betalend), Hulp in het huishouden (betalend), Animatie

Toegankelijkheid: Invalide personen (rolstoeltoegankelijk), Valide personen, Ligging / omgeving: 

Ligging/ omgeving:  binnen centrum, Openbaar vervoer op wandelafstand, Winkels op wandelafstand, Park en/of tuin (meer dan enkel terras)

Infrastructuur: Gemeenschappelijke ruimte (TV/ontspanning), Gemeenschappelijk terras, Cafetaria bezoekers, Parking bewoners (al dan niet extra te betalen), Parking bezoekers

Bijlagen: 

Presentatie info-avonden