VERKOCHT : INSTAPKLARE GEZINSWONING MET TUIN

Assenweg 27, Boutersem

 

Omschrijving:

Deze instapklare gezinswoning vormt de laatste op een rij in een rustige straat vlakbij het centrum van Boutersem. De woning beschikt over aangename leefruimtes, een recent aangebouwde veranda en drie slaapkamers. Achteraan de woning volgt een aangenaam zonneterras en mooie tuin.

Omvattende:

Gelijkvloers: inkomhal, ruime woonkamer met plaats voor zithoek en eetkamer, veranda en keuken. Slaapkamer en badkamer.

Eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers

Kelder: opgedeeld in 2 delen

Zolder: mogelijkheid tot verder inrichten tot extra slaapkamers

Garage: met kantelpoort

Tuin: oprit, zonneterras en tuin

Ligging: uitstekend gelegen in een rustige straat, op ongeveer één km van het centrum van Boutersem, van de N3 Leuven/Tienen en van het station van Vertrijk. Aansluiting met de E40 Leuven/Luik op ong. 2,5km.

Deze goed onderhouden gezinswoning is instapklaar.

 

 

 
 

Bebouwing

Type: open bebouwing
Bouwjaar: 1951
Grondoppervlakte: 1086 m²
Woonoppervlakte: 174 m²
Oriëntatie: Zuid- West
Vrij op: bij Akte
Kadastraal inkomen: € 924

Indeling

Keuken: ingericht
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
WC: 1
Berging: Ja
Garage: 1
Terras: Ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied landelijk karakter
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen

Renovatiejaar: 1999

Technische info

Verwarming:  Aardgas en mazout
Ramen:  Dubbele beglazing aluminium
EPC:  508 Kwh / m²
Unieke code:  1996684
Overstromingsgevoelig:  Neen

 

INDELING:

Gelijkvloers

Inkomhal: via de voordeur komt men in de inkomhal, die rechtdoor uitgeeft op de trap die naar de verdieping leidt en links tot het woongedeelte op het gelijkvloers. De vloer in de hal werd in klassiek motief betegeld, de muren werden deels bekleed met hout.

Woonkamer met zithoek een eetkamer: via een deur met glaspartij bereikt men de woonkamer, met eerst plaats voor de zithoek en vervolgens de eetkamer. Het grote raam (met rolluik) in de zithoek geeft uit aan straatkant en zorgt hier voor aangenaam daglicht. Een dubbel schuifraam in de eetkamer geeft uit in de aangebouwde veranda, die voor een aangenaam gevoel van licht en ruimte zorgt. Net als in de hal werd de oorspronkelijke, in motief geplaatste vloertegel in de woonkamer behouden.  

Veranda: vanuit de eetkamer bereikt men de recent aangebouwde veranda. Het dubbele schuifraam vooraan in de veranda kijkt uit op de oprit langs de zijkant van de woning en vervolgens op de aangrenzende velden. De vloer in de veranda werd betegeld met een crèmekleurige vierkante tegel. Schrijnwerk in aluminium.

Keuken: via een dubbele deur met glaspartijen in de eetkamer bereikt men de aangebouwde keuken. De ingerichte keuken beschikt over een dubbele wastafel met druipvlak, 5-pits gasvuur, dampkap, ingebouwde koelkast en oven. De muren boven het werkoppervlak werden betegeld voor makkelijk onderhoud. Het hoekraam (aluminium, met stores) in de keuken geeft deels uit op de oprit en deels op het terras en de achterliggende tuin. Een dakkoepel zorgt hier voor bijkomend daglicht. De vloer werd bekleed met dezelfde crèmekleurige vierkante tegel als in de veranda. Vanuit de keuken geeft een buitendeur (met vliegendeur) toegang tot het terras en vervolgens tot de tuin.

Kamer: vanuit de keuken geeft een deur toegang tot een eerste slaapkamer op het gelijkvloers, die ook perfect kan ingericht worden voor andere doeleinden. De raampartij in deze kamer geeft uit op het terras. De vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in de keuken en veranda.

Badkamer: vanuit de keuken geeft een deur toegang tot de badkamer op het gelijkvloers, met hoekbad, toilet en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Badkamermeubel met enkele lavabo, centrale spiegel, kolomkasten langs beide kanten en opbergkastjes onderaan. Een dakkoepel zorgt hier voor het nodige discrete daglicht. De vloer werd bekleed met dezelfde tegel als in keuken, de muren met een geassorteerde crèmekleurige tegel.

Oprit, garage en tuin: via de dubbele smeedijzeren poort aan straatkant bereikt men de oprit langs de zijkant van de woning, de garage met kantelpoort, het tuinhuisje en het terras achteraan de woning. Enkele treden leiden van het terras tot het achterliggende grasperk. De oprit en het terras werden volledig aangelegd met klinkers.

Verdieping:

Bereikbaar via de trap met armleuning in de inkomhal. Een enkel raam op de tussenverdieping zorgt hier voor het nodige daglicht. De vloer op de verdieping werd bekleed met linoleum.

2 slaapkamers: de verdieping biedt plaats aan twee ruime slaapkamers, één aan straat- en een andere aan tuinkant, met beide grote ramen met rolluiken.

Zolder:

Via een trap in de nachthal op de verdieping bereikt men de zolderverdieping, die perfect kan ingericht kan worden tot extra slaapkamers. De vloer op de zolderverdieping werd geïsoleerd.

Kelder:

De kelderruimte is bereikbaar via een deur onderaan de trap in de inkomhal. De kelder beschikt over 2 afzonderlijke ruimtes die dienst doen als extra bergruimtes. Hier komen ook de nutsvoorzieningen toe.  

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:

-       Vernieuwde elektriciteitskast

-       CV: zowel op aardgas als op stookolie

-       Rolluiken voor alle ramen, elektrisch op de verdieping aan straatkant

Conclusie:

Deze gezinswoning is instapklaar en biedt mooie, aangename leefruimtes. Zowel het huis als de achterliggende tuin werden goed onderhouden. De rustige ligging en de bijzonder makkelijke bereikbaarheid maken het plaatje compleet.