TE KOOP: Aandorenstraat 66, 3300 Tienen

€ 209.000 voor de woning,

€ 17.000 mogelijkheid tot aankoop van een garage

Omschrijving :
Deze rijwoning bevindt zich vlakbij de ring rond Tienen en biedt de voordelen van de nabijheid van de stad én van een makkelijke bereikbaarheid. De woning zelf beschikt over vele mooie leefruimtes op het gelijkvloers en 4 kamers op de verdiepingen. Ze werd al grotendeels gerenoveerd (buitenschrijnwerk, leidingen, chape,…) en kan verder volledig naar wens afgewerkt worden.

Omvattende:
Gelijkvloers: 4 ruime kamers, eetkamer, keuken, toilet en veranda
Eerste verdieping: 2 ruime kamers
Hobbyruimte
Tweede verdieping: 2 ruime kamers - toegang tot de zolder
Zolderverdieping
Kelder: 2 grote compartimenten
Veranda
Tuin: volledig omheinde tuin

Praktische ligging: vlakbij de ring rond en het centrum van Tienen, alle mogelijke faciliteiten vlakbij.

Deze verder te renoveren woning is onmiddellijk beschikbaar.

 
 

bebouwing

Type: Gesloten bebouwing
Renovatiejaar: 2018
Bouwjaar: 1874
Grondoppervlakte: 280 m²
Woonoppervlakte: 293 m²
Oriëntatie: Noord

Indeling

Keuken: te installeren
Slaapkamers: 3
Badkamer: 1
Toilet: 2
Berging: ja
Tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Kadastraal inkomen: 446 €

Technische info

Verwarming: aardgas
Ramen: dubbel beglazing pvc
EPC: 318 kWh / m² jaar
Unieke code: 1937945
Overstromingsgevoelig: Neen
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal loopt van de voordeur tot de leefruimte achteraan de woning, met links deuren die toegang geven tot de verschillende kamers en rechtdoor de trap tot de verdiepingen. De voordeur met een matte glaspartij en de ramen in de trappenhal zorgen hier voor veel aangenaam daglicht.

In de inkomhal geeft een eerste dubbele houten deur met glaspartijen toegang tot een ruime kamer aan straatkant, die over een grote raampartij beschikt. Een 2edeur in de inkomhal leidt tot een kamer die voorheen bij de eerste ruimte hoorde en desgewenst ook zo opnieuw kan ingericht worden. Het was de bedoeling om hier aparte praktijk- of bureauruimtes van te maken.

De hal loopt vervolgens langs het oorspronkelijke houten trappenhuis verder. Een grote dakkoepel zorgt hier voor extra veel daglicht.

Ook in de derde kamer werd een grote dakkoepel geplaatst. Een deuropening achteraan in deze kamer leidt tot de toiletruimte, die ook bereikbaar is via de hal.

Een laatste deuropening in de hal leidt tot een grote kamer met dezelfde hoge plafonds met sierlijsten als in de andere kamers,voorzien van een inbouwcassette (hout). Een open doorgang leidt van hieruit tot een eetkamer, waar de oorspronkelijke glazen dakpanelen werden behouden. Van hieruit leidt een dubbele houten deur met glaspartijen tot de veranda en een open doorgang rechts tot de open keuken, waar dezelfde glazen dakpanelen werden behouden als in de eetkamer.

Via de dubbele deur met glaspartijen in de eetkamer bereikt men de oorspronkelijke houten veranda, waar de vloer werd betegeld met rode klinkers. Zowel de dakpanelen als de voorwand van de veranda is in glas.

Tuintje:
Via de veranda bereikt men het tuintje, dat omheind werd met betonnen platen langs beide kanten. Het centrale padje met grasperken links en recht leidt tot het tuinhuisje achteraan.

Kelder:
Via de houten deur met glaspartijen onder de trap bereikt men de kelder, die werd opgedeeld in 2 grote ruimtes. De kelder doet verder dienst als technische ruimte en de nutsvoorzieningen komen hier toe.

Eerste verdieping:
Via de houten trap met armleuning in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping, waar de vloer werd bekleed met vinyl.

2 kamers: op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime kamers, één aan straatkant met 2 dubbele raampartijen en één aan tuinkant met één dubbel raam. De vloer in de kamers werd bekleed met vinyl.

Hobbyruimte: via de raampartij op de overloop naar de eerste verdieping kan men over het dak tot bij een kamer die werd bijgebouwd om er een afgezonderde hobby- of speelruimte van te maken.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens 2 grote kamers, gelijkaardig aan die van de eerste verdieping. Ook hier werd de vloer bekleed met vinyl. Een luik in het plafond in één van de kamers geeft toegang tot de zolderverdieping.

Zolderverdieping:
Via een luik in het plafond bereikt men de zolderverdieping, die zich over de volledige oppervlakte van de woning strekt.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in PVC met dubbele beglazing
- CV op aardgas

Conclusie:
De zware werken aan deze te renoveren rijwoning werden grotendeels afgerond: het buitenschrijnwerk werd geplaatst, alle leidingen werden vernieuwd, de chape ligt er… Met de vele mooie leefruimtes met hoge plafonds op het gelijkvloers, de 4 grote kamers op de verdiepingen, de veranda achteraan de woning en het volledig omheinde tuintje is dit een renovatieproject dat een uitzonderlijk resultaat kan opleveren!