NIEUWBOUW GEZINSWONING IN HALF-OPEN BEBOUWING IN OPHEYLISSEM

Rue Haute-Pierrée 4 – 1357 Opheylissem

 

Omschrijving:

Deze 3 nieuwbouw gezinswoningen in half-open bebouwing zijn gelegen in een rustige straat in een woonkern van Opheylissem, een deelgemeente van Hélécine die zich net over de taalgrens bevindt. De 3 woningen zijn gelijkaardig qua inrichting: een mooie leefruimte en volledig ingerichte keuken met bijkeuken en garage op het gelijkvloers; 3 slaapkamers, een dressing en 2 badkamers op de verdieping en een naar wens te bestemmen zolderverdieping. Eén van de 3 woningen wordt volledig afgewerkt, de andere twee kunnen samen met de aannemer naar keuze verder afgewerkt worden. 

Beschikbaarheid: oplevering 2019 

 
 

Bebouwing

Type:  Half open bebouwing
Bouwjaar: 2018
Grondoppervlakte: 202 m²
Woonoppervlakte: 190 m²
Oriëntatie: Noord

Indeling

Keuken: geïnstalleerd
Slaapkamers: 3 + 2
Badkamer: 2
WC: 3
garage: Ja
tuin: ja
Terras: ja

Ruimtelijke Ordening

Stedenbouwk. Verg.: Ja
Bestemming: woongebied
Dagvaarding: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling Verg.: Neen
Kadastraal inkomen: nog niet bepaald

Technische info

Verwarming:  aardgas
Ramen: dubbel beglazing
EPC: kWh/m² jaar
Unieke code: 1955714
Overstromingsgevoelig: Niet
Vrij op: bij Akte

 

INDELING

Gelijkvloers
Inkomha
l: via de voordeur bereikt men de inkomhal, van waaruit men toegang heeft tot de trap naar de verdiepingen, de aparte toiletruime op het gelijkvloers en tot de leefruimte. 

De vloeren in de woningen kunnen naar keuze bekleed worden met een keramische tegel of met parket. 

Woon- en eetkamer: via de inkomhal bereikt men de open leefruimte die meer dan voldoende plaats biedt aan een eetkamer en een gezellige zithoek. In de zithoek zorgt een hoekraam en bijkomende raampartij aan straatkant voor meer dan voldoende lichtinval. In de eetkamer geeft een dubbele raampartij uit op het terras, dat verhard werd. 

Keuken: een open doorgang in de eetkamer leidt tot de volledig uitgeruste keuken, die bijzonder praktisch werd ingericht en alle comfort biedt: dubbele wastafel met druipvlak, keramische kookplaat en dampkap, vaatwasmachine, ingebouwde koelkast en combi-oven. Werkblad in laminaat. De raampartij boven het aanrecht in de keuken geeft uit op het zonneterras achteraan de woning.

Bijkeuken/ Laundry: een deur in de keuken geeft toegang tot de bijkeuken, van waaruit een deur naar de garage leidt en een buitendeur toegang geeft tot het terras. 

Toiletruimte: een deur in de inkomhal geeft toegang tot de toiletruimte van het gelijkvloers, voorzien van ophangtoilet en lavabo.

Garage: de garage biedt plaats aan één wagen en doet ook dienst als technische ruimte (cv en nutsvoorzieningen). De garagepoort wordt elektronisch aangestuurd, met afstandsbediening. Vanuit de garage leidt een deur naar de bijkeuken.

Verdieping 
Via de beuken trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, die plaats biedt aan 3 mooie slaapkamers, waarvan 1 met aansluitende dressing en badkamer, en een tweede badkamer. Ook de vloer op de verdieping kan betegeld worden of bekleed worden met parket, naar keuze. 

Master bedroom annex dressing en badkamer: de master bedroom is een ruime kamer met een raampartij die uitgeeft aan tuinkant en een directe toegang tot de aangrenzende dressing en vervolgens tot de badkamer, waar alle voorzieningen zijn voor een instapdouche, een dubbele lavabo met opbergkasten onderaan en een toilet. Een raampartij zorgt ook hier voor voldoende daglicht en verluchting en geeft uit aan straatkant.

Twee extra slaapkamers: ook de 2 andere slaapkamers hebben zeer aangename afmetingen, ze beschikken elk over de nodige raampartijen en er is plaats voorzien voor een ingebouwde kast.

Badkamer: de tweede badkamer werd voorzien om plaats te bieden aan een ligbad, een dubbele lavabo met opbergkasten onderaan en een toilet. Het raam in deze badkamer geeft uit aan tuinkant.

Zolderverdieping
De beuken trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping, die naar wens kan ingericht worden tot ontspanningsruimte, extra kamer of gewoon tot bergzolder. Ook hier zorgt een raampartij voor het nodige daglicht.

Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
-      Half-open bebouwing
-      Centrale verwarming op aardgas 
-      Schrijnwerk in pvc met dubbele beglazing

Conclusie:
Deze 3 nieuwbouw woningen vormen zeer aangename, uitnodigende en comfortabele gezinswoningen die door de eerste eigenaars verder naar keuze kunnen ingericht en afgewerkt worden. De praktische ligging, in een rustige omgeving en op een 2-tal km van de aansluiting met de E40 richting Leuven/Brussel of Luik, maakt het plaatje compleet.